Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar sezon finali 446. bölümden ilk bilgiler

Arka Sokaklar sezon finali 446. bölümden ilk bilgiler

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 446. yeni bölümüyle sezonu tamamlayacak. Arka Sokaklar yeni sezonu ise Eylül ayından izleyici ile buluşacak. 23 Haziran sezon finalinde önemli gelişmeler izleyciyi bekliyor. 446. bölümde Rıza Baba kaçırılmakta ve ekip onu bulmak için seferber olmuş durumda. Bu arada tanıtımlarda Suat Çoban’ın hastanede olduğu,Hüsnü Çoban ve çocuklarının acı acı feryat ettiğini izliyoruz. Tabii bu durum Suat Çoban diziden ayrıldı mı? sorusunu göndeme getiriyor. İzleyip göreceğiz. Diziden detaylar vermeye devam edelim.

Arka Sokaklar 446. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar’da İlhan Rıza Baba’yı kaçırır ve Ekip onu bulabilmek için yola düşer. Peki planları nedir, kurtarabilecekler mi? Arka Sokaklar heyecanlı bir bölüm ile bu akşam izlenebilecek.

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da yine heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor. Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın 446. yeni bölümünde Ekip’in Rıza Baba’yı kurtarma çabaları nefesler tutularak izlenecek. Diğer yandan Hüsnü’nün karıştığı kavga da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Arka Sokaklar bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Rıza Baba eve gitmemiştir. Ayla ve Pınar, merak içinde emniyete gelirler. Rıza’yı, İlhan kaçırmıştır. Arif Müdür’ü arar ve Valeri’den olan bebeğine karşılık, Rıza’yı serbest bırakacağını söyler. Arif Müdür ve ekip çaresizce İlhan’ın teklifini kabul eder; ancak, bir planları vardır. Takasın gerçekleşeceği mekana bütün ekip birlikte gitmiştir. Bebeğe karşılık Rıza Soylu…

Metin, Tekin ve İsmail, düğünden önce bekarlığa veda partisi düzenlemeye kalkışırlar. Asiye, bu duruma bozulur. Nazike ve Zeliha’nın desteğiyle, gösterişli bir kına gecesi yapmaya hazırlanırlar. Komşularda gelir ve çok eğlenirler. Metinler gittikleri mekanda çok sıkılırlar. İsmail sahneye çıkıp kemençeyle şarkı söylemeye kalkar ve mekan sahibiyle aralarında kavga çıkar. Hüsnü de olaya dahil olur.