Ana sayfa Dizi Haberleri 60 dakikalık dizi Börü’nün ilk fragmanı yayınlandı

60 dakikalık dizi Börü’nün ilk fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Büyük bir merak ile beklenen dizilerden olan Börü’nin ilk tanıtım görüntüleri ekrana yansıdı.

Star TV’nin yeni ve iddialı mini dizisi Börü’nün ilk görüntüleri yayınlandı. Yapımcılığını Insignia Productions/CaglarArts’ın üstlendiği, Polis Özel Harekat’ın maceralarını ekranlara getirecek olan ‘Börü’ dizisinin başrollerinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Fırat Doğruloğlu, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar ve Bedii Akın gibi isimler yer alıyor.

60 dakikalık 6 bölümden oluşacak dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Yeni sezon için Dağ filminin ekibi ”BÖRÜ” isimli dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dağ serisinin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Alper Çağlar yeni projesi Börü ile ses getirecek. Gişe rekorları kıran Dağ 2’nin ardından Börü’nün hazırlıklarına başlayan Alper Çağlar’ın iddialı bir proje çıkartacağı bekleniyor.

Insignia Productions ile ÇağlarArts’ın ortaklaşa yapımını üstleneceği Börü, Star Tv’de izleyici ile buluşacak. Dizide Polis Özel Harekat timinin intikam hikayesini ele alınacak. 6 bölümden oluşacak olan yeni dizi, her bölümü 60 dakika sinema filmi kalitesinde ekranlara getirilecek. Dağ serisinde rol alan oyuncuların da yer alacağı, şu sıralar hazırlıkları devam eden ‘Börü’ muhtemelen Eylül 2017’de Star Tv’de seyirci ile buluşacak.

Börü’nün Konusu
2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.