Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Açelya Akkoyun, yeni programı ile 360’ta…

Açelya Akkoyun, yeni programı ile 360’ta…

tarafından zk zk

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

“AÇELYA ile Gülümse Hayata” da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve elbette birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

Ekran başında yaratıcı fikirlerden ilham alırken, şaşırtıcı hayatlara göz atacağız, sürpriz konuklarla bolca sohbet, samimi duygular ve Açelya Akkoyun’un içten gülümsemesi iki saat boyunca 360 ekranlarında…

Ekranların güler yüzlü programı Açelya ile Gülümse Hayata 18 Ekim Çarşamba günü yine birbirinden özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak.

Açelya ile Gülümse Hayata’da Açelya Akkoyun’a çarşamba günü mutfakta Hande Ciğer eşlik edecek, mantarlı muska böreği, tarçınlı zencefilli kurabiye ve trüf tariflerini sakın kaçırmayın. Pratik ve yaratıcı fikirlerin paylaşıldığı elişi bölümünde ise Özlem Göktaş, gece davetlerinde, düğünlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz clutch çanta yapımını uygulamalı olarak anlatacak.

Mutfakta yerim dar, bir türlü ne tencerelere, ne çatal bıçağa yer bulabiliyorum diye dert yananlar, mutfak düzenlemesinde aklı karışanlar, rafları çekmeceleri nasıl yerleştirmeliyim diye merak edenler için düzenleme uzmanları İpek Özcan ve Gamze Öztürk canlı yayına mutfak eşyalarını düzenlemenin inceliklerini anlatmaya geliyor. Dünyaca ünlü yıldızlara, devlet adamlarına İstanbul’u gezdiren isim o, boğaz turları, yalı turları günlerce konuşuluyor, hem dünyayı dolaşıyor, hem de birbirinden kıymetli kitaplara imza atıyor, seyahat yazarı, tarihçi aynı zamanda ünlülerin rehberi Saffet Emre Tonguç ve seyahat yazarı, gezgin Serda Büyükkoyuncu Açelya ile Gülümse Hayata’nın konuğu olacak.