Ana sayfa Dizi Fragmanları Acı Aşk dizisi Pazar günü başlıyor, işte ilk görüntüler

Acı Aşk dizisi Pazar günü başlıyor, işte ilk görüntüler

tarafından ker_def

Acı Aşk Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

ACI AŞK SHOW TV’DE BAŞLIYOR!

Yapımını TMC, yapımcılığını ise Erol Avcı‘nın üstlendiği “Acı Aşk” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seçkin Özdemir, Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akay‘ın yanı sıra, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan rol alıyor.

M.Çağatay Tosun’un yönettiği dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol kaleme alıyor.

“Acı Aşk”ın ilk bölümünde; Çalışkanlığıyla takdir kazanmış, başarılı iş adamı Bulut, yükselmek istemektedir. Çalıştığı şirketin CEO’su olmayı beklerken, şirketin sahibi Ferman Köklükaya öz oğlunu bu göreve daha uygun görür. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bulut’un yolu aynı gün güzeller güzeli Melek’le kesişir ve büyük bir aşk kıvılcımlanır. Masal gibi bir aşk… Bulut Melek’in peşinden memleketi Sığacık’a kadar gider. Birçok şey paylaşırlar. Ama onları bekleyen mutlu son değildir. Güzel rüya kabusla biter. Melek yıkılır. Yurt dışında bir müzik okulunda okumaya hak kazanan Melek, her şeyi bırakıp Londra’ya gitmeye karar verir. Bulut’u unutup yeni bir hayata başlayacaktır. Diğer yandan Sude, duygularını doruklarda yaşayan, yıllar yılı karşılığını tam olarak alamadığı aşkı için çırpınan bir kadındır. Bu aşkı kaybetmemek adına dünyayı yakacak derecede tutkuludur. Sude sonunda istediğini elde edebilecek midir? Babasına geçmişte yaşananlar yüzünden çok tepkili olan Ali’nin de küçük hayatında deli gibi sevdiği Eylül’le apayrı bir dünyası vardır. Ne var ki Ali’nin Eylül ile aşkı hiç beklediği gibi olmayacaktır. Melek yüreğindeki aşkı nasıl taşıyacak, Bulut’un itirafları karşısında ne yapacaktır?

“Acı Aşk”, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan ilk bölümüyle 20 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

YAPIM TMC FİLM

YAPIMCI EROL AVCI

YÖNETMEN M.ÇAĞATAY TOSUN
SENARİST

SEMA ALİ EROL, FİGEN ŞAKACI, MAHİR EROL

MÜZİK KIRAÇ

OYUNCULAR KARAKTER ADI

BULUT SEÇKİN ÖZDEMİR

SUDE SELİN ŞEKERCİ

MELEK SEZGİ SENA AKAY

ALİ ALPEREN DUYMAZ

FERMAN HÜSEYİN AVNİ DANYAL

ŞAHİKA NERİMAN UĞUR

REŞAT ERKAN CAN

SAFFET MUTLU GÜNEY

GÖKÇE SIRMA GÜLEN

HAYDAR TOLGA MENDİ

AYTEN NAZAN DİPER

DENİZ ÇAĞLA ÖZAVCI

SİNAN UMUR YİĞİT VANLI

EYLÜL TÜRKÜ TURAN