Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Acun fişini çekti’ dediler ama 3 Adam ile ilgili işin aslı bambaşka!

‘Acun fişini çekti’ dediler ama 3 Adam ile ilgili işin aslı bambaşka!

tarafından zk zk

'Acun fişini çekti' dediler ama 3 Adam ile ilgili işin aslı bambaşka! 7

Televizyon Gazetesi/Ece Er

Koskoca Adam Oldular: 3 Adam

Çocukluk, gençlik derken eğitim, kariyer, ev arkadaşı… onlar: Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak kısacası “3 Adam” yani koskoca adamlar artık!

“Acun Ilıcalı fişini çekti!” “Üç adamı sildi!”… gibi başlıklarla yazılan hiç bir köşeyazısı ve haberde işin aslı astarı anlatılmıyordu. İzleyenler çığlıklarla tekrar tekrar yalvarıyordu: “yazık etme Acun!” “Geri dönün çocuklar”… çocuklar mı? Hey, hepsi de koskoca adam oldular, ekranda büyüdüler diye ne küçük görüyorsunuz! Adı bile “3 Adam” olan programı yaparken bunun altını çizdiler ama nafile anlayan olmadı!

Onlar koskocaman adam oldular, duyan var mı?

Hep birilerinin kanalı, birilerinin projesi, birilerinin… birilerinin… olmaz! Artık ne yaparlarsa önce kendileri için yapacaklar, sonsuza kadar üç minik adam olamazlar. Hem sonra bu işler sakat işlerdir. Allah korusun, hep geleceğe yatırım yapmak gerekiyor! Hazır kazandılar, biriktirdiler, ayrı ayrı evlere çıktılar, kendilerine özel hayatlar kurdular da sonsuza kadar Acun Ilıcalı’nın yapım şirketi ile “3 Adam” programını mı yapacaklar?