Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane 20. Bölüm Özeti ve Detayları – 10 Haziran Cumartesi

Adı Efsane 20. Bölüm Özeti ve Detayları – 10 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Adı Efsane dizisinin yeni sezonuna gençlik dizisi olarak devam edeceği ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte bazı oyuncuların diziden ayrılacağı öğrenilse de sezon sonunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

İşte, 10 Haziran akşamı yayınlanacak y20. Bölüm özeti:

Başarılı oyuncu kadrosu, sürprizlerle dolu senaryosuyla cumartesi akşamlarının milyonları televizyonları başına toplayan dizisi Adı Efsane’de 19. Bölümde de heyecan doruktaydı. Tarık’ın başına gelenler tayfayı , Bahar’ı, Seçil’i hatta tüm mahalleyi hastanede bir araya getirdi. Kıvanç ise bu kez babasının yaptıkları yüzünden zor durumda. Son bölümün ardından şimdi merakla 20. Bölüm fragmanını bekliyoruz.

Adı Efsane 20. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Adı Efsane 19. Bölümde Neler Oldu?
Tayfa’nın Tarık’a yardım planı, Gürol’a yakalanınca tam bir kabusa dönüşür; Çocukları Gürol’dan kurtarmak için gelen Tarık, Gürol’un tabancasından çıkan kurşunla ağır şekilde yaralanır. Neye uğradığını şaşıran tayfa ve Melis Tarık’ı hemen hastaneye kaldırırlar, Gürol ise kaçar. Bahar, Tarık’ın ameliyatı sırasında ihtiyacı olan kanı verir. Tarık başarılı geçen ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatır.

Bahar, hastanede Melis’le arasındaki buzların eridiğini hissetmiş ve hayatlarından çıkmak için uzaklara gitmek fikrinden vazgeçmiştir. Takımı final maçına hazırlaması için de Tarık’ın arkadaşı milli basketbolcu Semih’i (Erden)getirir. Müdür, olanlardan sonra Tarık’ı işe geri almaya karar vermiştir.

Polis her yerde Gürol’u aramaktadır. Fakat tayfa da boş duracak değildir. Babasının yerini söylemesi için Kıvanç’ı kaçırırlar. Gürol, tekneyle kaçmak üzereyken yakalanır.

Adı Efsane 20. Bölüm, 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’da Kanal D’de!