Ana sayfa Foto Galeri Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

Adı Efsane dizisinin güzeli Almila Ada, çok endişeli!

tarafından ker_def

almila-ada23

Almila Ada: Oyuncu Almila, balerin Almila’ya göre daha endişeli…
Cansu Uras – Ranini.tv

Birazdan okumaya başlayacağınız ya da en azından okumayı planladığınız röportajı Adı Efsane’den Önce ve Adı Efsane’den Sonra şeklinde ikiye ayırabiliriz. Zira 23 yaşındaki Almila Ada’nın öyle bir öğrenim serüveni var ki ben dinlerken bazı noktaları birkaç kere sormuş olabilirim. 2.5 yaşında annesinin tayini nedeniyle Rusya’ya gidiyor ve orada bale ile piyano eğitimi alıyor. Bale, onun için bir yaşam biçimine dönüşüyor ve üniversite yıllarında soluğu Londra’da alıyor. Biri Kraliyet Akademisi’ne bağlı iki ayrı üniversitede eğitim alan Almila, modern dansın ölümsüz tanrıçası Pina Bausch’un kumpanyasında da çalışmış.

Ve bunu o kadar doğal bir şekilde anlatıyor ki onu sarsmak ve “Şu an neler söylediğinin farkındasın, değil mi?” demek istiyorsunuz. Avengers: Age of Ultron’da Scarlett Johansson’ın canlandırdığı Natasha Romanoff’un balerin gençliğinin dublörü olarak rol aldığını söylediğinde ise pes ediyorum artık.
Duru ve doğal güzelliği onun bonusu çünkü ona ışıltı katan unsur yeteneği ve sanata olan aşkı. Onun için güzellik algısının tanımı da yetenekle, hayallerle ve ürettikleriyle eşdeğer. Öyle ki yaklaşık 3 saat süren fotoğraf ve video çekiminin tek bir anında bile “Nasıl görünüyorum acaba?” sorusunu sorma ihtiyacı duymadı. Adı Efsane’den Önce dönemini hayranlıkla dinlediğim Almila Ada’nın, Adı Efsane’den Sonra döneminin daha da bereketli geçeceği ve onda deyim yerindeyse “yıldız tozu” olduğu açık ve net bir şekilde ortada!