Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy 175. bölümünde Alev ne yapacak?

Adını Sen Koy 175. bölümünde Alev ne yapacak?

tarafından ker_def

Adını Sen Koy 175. Bölüm Fragman Ve Özet 19 Mayıs Cuma

Trt 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici sayısı oldukça yüksen olan Adını Sen Koy yeni bölümde neler yaşanacak? Artık iyice kapana kısılmaya başlayan Alev ne yapacak? Yalanlarının ortaya çıkmasını bütün izleyenler olarak temenni ediyoruz. Peki Ömer ve Zehra’nın iki gün birlikte kalmaları konaktakileri nasıl etkiledi? Bölüm fragman henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığı anda konumuzdan takip edebilirsiniz.

Ömer ve Zehra geçirdikleri günün mutluluğuyla eve dönerler. Ama hiçbir şey tahmin ettikleri gibi ilerlemiyordur. Konak içinde sürekli gergin anlar yaşanıyordur. Hep bir telaş vardır. Ama herkes artık bu duruma alışmış gibi görünüyor. Alev ise gayet mutludur. Ta ki konağa Mert gelene kadar. Mert onu alt edebilecek tek kişidir. Alev de bunu epey farkındadır. Bu yüzden Mert’in önüne geçmek için her şeyi yapacaktır.

Sürekli yeni plan kursa da Mert buna engel oluyordur. Alev sürekli tökezliyor bu duruma bir son veremiyordur. Eğer durumlar böyle giderse Alev’in yaptıkları ortaya çıkacaktır. Alev bunu bildiği için dikkatli davranmalıdır ama bir yandan da çok tedirgindir. Hilmi ise Alev ile konuşur ve Mert ile ilgili dikkati adım atmasını söyler. Bu sırada Zehra’nın mutluluğu çok sürmez. Müzeyyen Hanım hemen onu sorguya çekerek bunu neden yaptığını öğrenmek ister.

Müzeyyen Hanım olayları çok farklı yorumlamıştır. Zehra’nın ona öfkelendiğini bu yüzden gitmesindeki nedenin ona tavır almak olduğunu düşünür. Bu yüzden kendini affettirmeye çalışır. Zehra için bir takım planları vardır. Bu sırada Leyla da meraktan ölüyordur. Zehra’nın boş bir anını kolluyor onu sorguya çekmek için bekliyordur. Nihat da tüm bunlar olurken karısını mutlu etmek istiyordur. Ve onun da kafasında bu konu ile ilgili güzel fikirler vardır.