Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinde sürpriz bir gelişme var

Adını Sen Koy dizisinde sürpriz bir gelişme var

tarafından ker_def

Adını Sen Koy Yeni Sezon Deli Oyun Müziği

Adını Sen Koy’da sürpriz gelişmeler olmaya devam ediyor. Dizi yeni sezonda yeniliklerle gelecek karşımıza. Bunlardan biri de daha önce duymadığımız şarkılar olacak. Birsel Film tarafından dizi ile birlikte izleyiciyle paylaşılacak yeni müzik şimdiden merak konusu oldu.

Yeni sezonda kullanılacak müziğin bile farklı olması hepimize umut veriyor. Adını Sen Koy’da bir türlü mutlu sahne göremedik. Ama yönetmenlerin de verdiği tüyolarla yeni sezon biraz olsun iyi olacak düşüncesine kapıldık. Ömer ve Zehra’nın aşkının alevleneceğini biliyoruz. Çünkü onlar gün geçtikçe birbirlerine daha çok bağlanıyorlar. Bu da bir gün karşılaştıkları engeller karşısında dimdik duracaklarının göstergesi. Çünkü aşklarını itiraf ettikten sonra el ele her şeyin üstesinden gelebilirler.

Adını Sen Koy’a yeni sezonda yeni karakterler eklenecek. Ve tabii ki oynanan oyunlar yine ikili üzerine olacak. Zehra ve Ömer’in ayrılmasını isteyen sadece Alev olmayacak. Yine de Ömer ve Zehra mutlu olmak istese de karşılarındaki sorunlar onları baya zorlayacak. Fedakarlık yapmaları gerekecek. Başladıkları oyuna son vermek isteyecekler ama bu tahmin ettikleri kadar kolay olmayacak.

Aşkları ne kadar büyük olsa da yapmak zorunda kaldıkları seçimler ayrılığa kadar gidecek. Zehra’nın babası ve Ömer arasında kalması ikiliyi çok zorlayacak. Ama Ömer’in de bir şeylerden vazgeçmesi gerekecek. Peki Ömer ve Zehra herkesi arkalarında bırakıp bu yolda beraber yürümeye karar verecekler mi? Dizi ekibi tarafından yayınlanan müziğin bir kısmını sizlerle paylaşmak istedik.