Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

Adını Sen Koy dizisinin sezon finaline ‘aşk’ dolu bir bakış….

tarafından zk zk

adını-sne-koy-2-.sezon_

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi sezon finalini yaptı ancak dizinin müdavimleri sosyal medyada yorumlar yapmaya devam ediyorlar. İşte diziyi kendi yorumuyla özetleyen bir izleyicinin paylaştığı duygusal anlatım:

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finali Analizi (26 Mayıs Özeti)

Dünya Denilen Bu Geçici Mekanda İşleyen Bir Kader Saati Vardır Ve o Saat o Kadar Dakiktir ki, Sayesinde Her Şey Zamanında Olur. Her Şey Vaktini Bekler, Ne Gül Vaktinden Önce Açar, Ne Güneş Vaktinden Erken Doğar.

Ne Bir Saniye Erken, Ne Bir Saniye Geç. Her İnsan İçin Bir Aşık Olma Zamanı, Bir de Ölme Zamanı Vardır. Tıpkı Doğma Zamanının Olduğu Gibi. Ertelenmez Bu Zaman.

Zehra odasında çizim yapıyor, bu kez çanta çizmiyor Zehra. Çizdiği Ömer’in gözleri, bakmaya doyamadığı, baktığındaysa onun o güzel gözlerinde aşk deryasında kaybolup gittiği, söylemek isteyip de söyleyemediği duygularının sahibi Ömer’in, eşinin, aşık olduğu kişinin, gözlerini çizmiş ona bakıyor. Hayaller kuruyor Zehra.

Kim bilir belki de o gözlere bakarak, içinden geçenleri sessizce söylüyor Zehra?

Ömer geldi odaya, yakalanma korkusu sardı biranda ve yüreğine sardı o gözleri sıkıca, anlamasın, görmesin, duymasın der gibi Ömer’in gözlerini Ömer den sakladı Zehra.

Ömer merakla ne saklıyorsun göstermeyecek misin diyor?