Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

tarafından zk zk

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV'de neler oldu? 7

Hazal Subaşı, nasıl dizide oynamaya başladı?

2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3. olan Hazal Kaya, o dönem İzmir’de yaşadığını ve yarışmadan sonra bir süre İstanbul’da kalıp sonrasında yeniden okulu için İzmir’e döndüğünü anlattı. Miss Turkey seçmeleri sırasında oyunculuk dersleri aldıklarına değinen Subaşı, bazı teklifler aldığını da belirtti. Adını Sen Koy dizisinden gelen teklif üzerine İstanbul’a yerleştiğini belirten Hazal Subaşı, “Teklif olunca aniden İstanbul’a geldim ve diziye başladım. Ben daha çok sette eğitildim diyebilirim” ifadesini kullandı.

Aşk sahnelerinde ne hissediyorlar?

Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil, ikilinin ağzından sevgili olduklarına dair bir bilgi alabilmek için farklı sorular yöneltmeyi de ihmal etmediler. Aşk sahnelerini nasıl çektiklerine dair bir soru üzerine Erkan Meriç, “Aslında hissetmek gerek. Kendi içimde kendimden bir şeyler bulmam gerekiyor. İkimizin uyumu iyi” diye konuştu.

Hazal Subaşı ise, aşk sahnelerinin çekiminin ekranda göründüğü gibi olmadığını kamera arkasında farklı bir süreç yaşandığını ifade ederek “Mesela orada birisi diyor ki saçını tut. Bir yandan ezber de var. Duygular hiç tavan yapmıyor o sahnelerde” diye konuştu.

“Aile gibi bir setimiz var”

Adını Sen Koy dizisinin setinde çok keyifli çalıştıklarına vurgu yapan Erkan Meriç, “Ben çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten bizim setimiz çiçek gibi bir set. Bir aile gibiyiz. İyi anlaşamadığımız kimse yok. Bence izleyenlerin bizi sevmesinin nedeni de bu” dedi.