Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

Adını Sen Koy’un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV’de neler oldu?

tarafından zk zk

Adını Sen Koy'un yıldızları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı aşk mı yaşıyor? Canlı yayında Star TV'de neler oldu? 7

Aralarında aşk var mı?

Cengiz Semercioğlu, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın aşk iddialarına yanıt vermemeleri ancak karşı da çıkmamaları üzerine kendi ağızlarından duymak istediklerini ifade ederken Seren Serengil’in bu konudaki ısrarlı sorusu üzerine Hazal Subaşı, Aşk var diye bir şey yok ama biz çok iyi anlaşıyoruz, çok iyi arkadaşız. Zaman ne gösterir bilemeyiz” ifadesini kullandı ve Erkan Meriç de bu sözleri onayladı. Meriç, hayatında uzun zamandır kimse olmadığını belirtirken Hazal Subaşı da aynı sözleri tekrarladı.

Serengil’in “Onlar çok temkinli. Bir şeyler var ama şu anda paylaşmak istemiyorlar. Birbirinize çok yakışıyorsunuz” diyerek konuyu kapatırken Subaşı ve Meriç, gülümseyerek karşıladılar bu sözleri. İkilinin tavrından yeni bir ilişkinin başlangıçta oldukları görüşü oluştu.

Yeni sezon yeni bölümde neler olacak?

Adını Sen Koy dizisi, 180. bölüm sezon finalinde uçurumun kenarında ikilinin araba içindeki anları heyecan yaratmıştı. Çok zor durumda kalan Zehra ve Ömer’in yeni sezonda nasıl bir başlangıç yapacakları merak konusuydu. Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, uçurumda kaldıkları sahneden sonrası için detaylı bilgi vermekten kaçınırken “İzleyenlerin memnun olacağı, onların beklentileri üzerine yaşanacak her şey” yanıtını verdiler. Yani görünen o ki, Ömer de Zehra da uçuruma düşmekten kurtulacaklar. Nasıl olacağını ise bu akşam yayınlanacak yeni sezon ilk bölümde hep birlikte göreceğiz.

Adını sen koy 181. bölüm Star TV’de saa 17:15’te…