Ana sayfa Kadın Haberleri Adriana Lima, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana Antalya’da fırtına estirecek!

Adriana Lima, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana Antalya’da fırtına estirecek!

tarafından ker_def

Antalya Melekler şehri olacak!

Adriana Lima, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana, Antalya’da fırtına estirecek! Üçlü, Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkacak.

Dosso Dossi Show’da bu yıl adeta Brezilya rüzgârı esecek! 9 Haziran’da The Land of Legends Theme Park’ta düzenlenecek olan büyük defileye hafta içi Adriana Lima’nın katılacağı açıklanmıştı. Lima, Antalya’ya gelecek olmanın heyecanını yaşarken top modele eşlik edecek isimler de belirlendi. Lima’nın Brezilyalı arkadaşları Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros da podyumda boy gösterecek. Böylelikle Victoria Secret’in 3 top modeli Antalya’da yürüyecek.

Damga vuracak şov

Etkinlikte modanın nabzı atarken organizsayonda yapılan şovlar ise defileye damga vuracak. Podyumda ayrıca Rus ‘Çılgın manken’ lakaplı Viktoria Odintsova ve ünlü spor spikeri Victoria Lopyreva da yer alacak.

3 top model aynı podyumda

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ‘’Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğiz. Dünyanın en ünlü top modellerinden üçü Dosso Dossi Fashion Show’un podyumunda yürüyecek. Gerek modellerimizle, gerekse görsel şovumuzla çok ses getirecek bir etkinlik hazırlıyoruz’ dedi.