Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

tarafından zk zk

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf'ı da mahvettin! Kalp Atışı'nda romantik anlar geceye damgasını vurdu... 7

Televizyongazetesi/Analiz

SHOW TV’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışı’nın, 7. bölümü büyük ilgi gördü. Sosyal medyanın da en çok konuşulan projesi olan Kalp Atışı’nda dün akşam romantik anlar ekrana damga vurdu. Öykü Karayel ve Gökhan Alkan, Ali Asaf ve Eylül’ün duygularını, başarılı oyunculukları ve uyumlu partnerlikleriyle ekrana yansıtmaya devam ediyorlar.

Her fırsatta Eylül’e olan aşkını itiraf eden Ali Asaf’a karşılık Eylül hep mesafeli ve soğuk durmayı başarmıştı. Aslında kendi içinde büyük mücadele veren Eylül, Ali Asaf’a deli gibi aşık. Annesinin bir erkeğe duyduğu aşk uğruna intihar etmesi, Eylül’ü o kadar sarsmış ki, kendi kendine hiç bir erkeği böyle sevmemeye yemin etmiş. Ama aşkın önünde de bu yeminler hiç bir şey ifade etmiyor.

Liseden beri aşık olduğu Ali Asaf’a hissettiklerini, kendisine bile itiraf etmekten korkan Eylül, ne kadar bastırmaya çalışsa da sonunda aşk kazanacak belli ki. Etraflarında onca engel olmasına rağmen Eylül ve Ali Asaf, her fırsatta yan yana geliyor. Ali Asaf’a platonik aşkla saplantılı bir şekilde aşık olan Bahar’ın engellemeleri, Mehmet’in aniden ortaya çıkıp Eylül’ün kafasını karıştırması ve hastanede Oğuz ve Selim’in de için için Eylül’e besledikleri ilgi, Ali Asaf ve Eylül’ün aşkını gölgeleyemiyor aslında.