Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf’ı da mahvettin! Kalp Atışı’nda romantik anlar geceye damgasını vurdu…

tarafından zk zk

Ah Eylül, bizi de Ali Asaf'ı da mahvettin! Kalp Atışı'nda romantik anlar geceye damgasını vurdu... 7

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde, Ali Asaf, Eylül’ü pek çok kez köşeye sıkıştırdı. Aralarındaki tatlı atışmalar ilgiyle izlenirken, Ali Asaf’ın Eylül’e bir hastanın durumunu anlatmak için götürdüğü CD’yi, film CD’si sanan Eylül ve Esma’nın halleri çok güldürdü. Mısır patlatan Esma, Ali Asaf ve Eylül’ü salonda yalnız başına romantik anlar için bıraktığını sandı. Eylül de pek de umursamıyormuş gibi görünse de Ali Asaf ile film izlemeye hazırlamıştı kendini. Ancak CD’nin film değil, bir hasta ile ilgili olduğunu öğrenince bir parça bozulduğu da ekranlara yansıdı. Durumu anlayınca Eylül’le dalga geçen Ali Asaf, Eylül’ü ilk kez açık beyin operasyonuna alacağını söyleyince Eylül sevincini sarılarak gösterdi. Ali Asaf, bu yakınlaşmayı fırsat olarak görmeyip centilmen tavırlar sergileyince, Eylül’ün daha çok hoşuna gitti. Ali Asaf, ‘Benim bu zamana kadar geçemediğim test yok, bunu da geçeceğim’ diyerek Eylül’ün tüm kışkırtmalarına rağmen sabırla onun gelmesini bekleyeceğini göstererek bir kez daha Eylül’ün gönlünü fethetti aslında.

Esma, Eylül’e klasik bir sürpriz doğumgünü organizasyonu yaparken Ali Asaf’tan onu oyalaması için yardım istedi. Ali Asaf da seve seve kabul etti. Spor salonunda çalışan Eylül’ün yanına giden Ali Asaf, yine içinde romantizm kokan bir küçük dövüş antrenmanıyla Eylül’le ringe çıktı. Yenilen Eylül, Ali Asaf’la dışarı çıkmayı kabul etti. Aslında Esma’nın sürpriz doğumgününden haberi vardı. Ali Asaf’a nereye gittiklerini bildiğini söyledi ama sürprizi bozmadı. O gece herkes Eylül için oradaydı. Ali Asaf, bir süre sonra Eylül’ü oradan kaçırıp çok anlamlı bir sürpriz yaptı.