Ana sayfa Foto Galeri Ajda Pekkan izdihamı şaşkınlık yarattı

Ajda Pekkan izdihamı şaşkınlık yarattı

tarafından ker_def

ajdapekkan1

“Kadınları yalnızca özel günlerde değil; 365 günün her günü, her anı hatırlamalıyız. Benim için Kadınlar Günü haftası, ayı veya günü söz konusu değil, Kadınlar Günü 1 Ocak – 31 Aralık tarihlerini kapsayan kocaman bir yıl! Bu süreçte bütün ‘Kadınların Sonuna Kadar Yanındayım’ dedi.
Sohbetin diğer merak edilen sorularını da yanıtlayan Pekkan, gündelik hayatta bilinmeyenlerini ilk kez açıkladı. Çok iyi yemek yaptığının altını çizen Pekkan,

“Şu sıralar sosyal medyadan birçok yemek tarifi olan hesabı takip ediyorum. Farklı ve güzel yemek tarifleri öğrenmeye çalışıyorum. Yaptığım yemekleri dostlarımla paylaşmak bana büyük mutluluk veriyor.” dedi.
Fit vücudu ve tarzıyla adından sıkça söz ettiren Süperstar, “Kıyafetlerimi genelde dostlarım getiriyor. Türkiye’de alışveriş yapamıyorum ancak yurtdışına çıktığımda rahatça alışveriş yapabiliyorum. Çünkü sokağa çıktığımda sevenlerimin ilgisine karşılık vermek için genelde alışveriş yapmayı bırakıyorum. Onlarla daha kaliteli zaman geçirmek için poşetleri ve ürünleri denemeye fırsat bulamıyorum” dedi.