Ana sayfa Kadın Haberleri Ajda Pekkan, Tarkan’ın yeni albümünü övdü

Ajda Pekkan, Tarkan’ın yeni albümünü övdü

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Pekkan, bikini mevzusunda bu sezon kendisini yakalayamayacaklarını söylediği magazincilerle keyifli bir iftar yaptı. Ajda Pekkan, Tarkan’ın albümüne de övgüler dizdi.. Haberin ayrıntılarını Hürriyet gazetesinden aktarıyoruz.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Ajda Pekkan, magazin basını için önceki akşam Etiler Gürkan Şef’te iftar yemeği düzenledi. Ünlü şarkıcı, iftar öncesi sohbet ettiği muhabirlere “Beni bu yaz bikinili yakalayamayacaksınız” diye meydan okudu.

İftar yemeği öncesi soruları yanıtlayan Ajda Pekkan, bayramda Kıbrıs’ta sahneye çıkacağını söyledi. Şarkıcı, “Çok yoğunum bu aralar, bayramda Kıbrıs’ta sahne alacağım. Bir taraftan da albüm çalışmaları devam ediyor” diye konuştu. Albümü yaza yetiştiremediğini itiraf eden şarkıcı, “Yeni albüm birazcık geç kaldık. Yazı çok kötü kaçırdık. Mevsimsel olarak da yazı daha tam yaşayamadık. O yüzden birazcık farklı yerlerde yazı yaşamak istiyoruz ve bir ay gecikmeli olarak gireceğiz stüdyoya” dedi.
Albüm sonrası tatile çıkacağını söyleyen Pekkan, bikinli görüntülenme korkusu olmadığını söyledi: “Tatile hemen kaçacağım. Bodrum veya yurtdışında yakalayamayacaksınız beni. Hem çocuklar beni yakalayıp ne yapacaksınız?”

Farah’ın kıyafetini birlikte seçtik

Ajda Pekkan, Cem Yılmaz’ın çekimlerine başladığı “Arif v 216” filminde şarkılarını Farah Zeynep Abdullah’ın söyleyeceğini anlattı. Pekkan, “Farah Zeynep Abdullah, benim şarkılarımı seslendirecek. Filmde Farah’ın giyeceği kıyafetleri de birlikte seçtik. Ben de karıştım ‘şöyle olsun’ diye, güzel bir anı olacak” dedi.

Tarkan’ın albümünü çok beğendim

Ajda Pekkan, Tarkan’ın yeni albümü “10”u çok beğendiğini söyledi: “Hayırlı uğurlu olsun, albümü çok beğendim.” Yaşar Gaga’nın albümünde Tarkan ve Sezen Aksu’nun düet yaptığı “Ceylan” şarkısı için Minik Serçe’yi arayıp tebrik ettiğini de belirten Pekkan, “Ceylan şarkısı çok güzel olmuş, Sezen’i arayıp tebrik ettim” dedi.