Ana sayfa Foto Galeri Alemin Kralı’nın Oben’i öyle değişmiş ki, tanımak imkansız!

Alemin Kralı’nın Oben’i öyle değişmiş ki, tanımak imkansız!

tarafından ker_def

birsudemir2

BİRSU DEMİR; ‘HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM’
O küçük Kız, serpilip alımlı bir genç kız olmuş. Evet… Bugünkü köşemin konusu, ‘Son Çıkış’ dizisindeki Kevser rolüyle oyunculuk yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini ortaya koyan, Birsu Demir.
S.1 – ‘Merhaba Sevgili Birsu’ diyerek söze başlamak istiyorum. Küçük yaştan beri oyunculuk sektöründesiniz ve hızla ilerliyorsunuz. Yanılmıyorsam 8 yaşından bu yana setlerdesiniz. Bir yandan eğitim, bir yandan oyunculuk… Yoğun temponun çocukluğunuzu, genç kızlığınızı yaşamada nasıl bir etkisi olduğunu; bu dönemde yaşadığınız zorlukları açıklayabilir misiniz? Geçmişe dönmek mümkün olsaydı yaşadığınız bu süreci değiştirir miydiniz?
Dokuz yıldır bu sektörün içindeyim ve oyunculuk kariyerimin daha çok başında olduğumu düşünüyorum. Bu süre içinde güzel işler yapmaya çalıştım ama bir taraftan da eğitimimi hiç aksatmadım. İkisini birlikte yürütmek zor olsa da eğitimimin oyunculuğuma katkısı çok büyük ve ömür boyu bir şeyler öğrenmeye devam edeceğim.
Geçmişe dönmek istesem hiçbir şeyi değiştirmezdim çünkü çocukluğumu doya doya yaşadım.
Sultanahmet’te büyüdüm, çocukluğum babamın turizm işinden dolayı hep hareketli bir ortamda ve dünyanın her yerinden gelen insanlarla iç içe geçti. Paten de kaydım, dublaj da yaptım, tiyatro da yaptım… Hiç bir şeyden geri kalmadım. Sonuçta insan sevdiği mesleği yapıyorsa zaten mutludur o yüzden hiçbir şeyden pişman değilim.