Ana sayfa Müzik Aleyna Tilki’nin tek bir hedefi var, o da dünya starı olmak

Aleyna Tilki’nin tek bir hedefi var, o da dünya starı olmak

tarafından ker_def

Aleyna Tilki: Hedefim dünya starı olmak
Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde düzenlenen 13’üncü Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali’nde, Aleyna Tilki ve Emre Aydın fırtınası esti. Aleyna Tilki’ye hayranları tarafından sahnede oyuncak hediye edilirken, genç popçu, “Hedefim dünya starı olmak” dedi.

Sarayköy’de 19 Mayıs’ta başlayan 13’üncü Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali 3 gün boyunca sürdü. Dün festival kapsamında Sığma Ada Yolu Azmak Mevkii’nde, Off-Road yarışları düzenlendi. Ülke genelinde 40’ın üzerinde off-road’cu katılırken, yarışlar büyük ilgi çekti. Festivalin son gününde Aleyna Tilki ve Emre Aydın sahne aldı. Saat 21.00’de başlayan konserde sahneye ilk önce genç şarkıcı Aleyna Tilki çıktı. Fileli ten rengi çorabı, mini şortu ve isminin baş harfinin yazılı olduğu badiyle sahneye çıkan Aleyna Tilki, şarkıları ve hareketli danslarıyla izleyenleri coşturdu. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde Aleyna Tilki’ye, hayranları tarafından oyuncak ayıcık hediye edildi. Hediyeler için teşekkür eden Tilki, “Hedefim dünya starı olmak” dedi.

Aleyna Tilki’nin ardından, sahneye alkışlar arasında Emre Aydın çıktı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Emre Aydın, slov şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşattı. Hayranları Emre Aydın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Emre Aydın yaklaşık 2 saatlik sahne performansı ardından konseri tamamladı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sarkıcılara konserlerinin ardından çiçek ve horoz biblosu hediye etti. (DHA)