Ana sayfa Foto Galeri Ali Kundilli 2 filminde Hakan Bilgin farkı!

Ali Kundilli 2 filminde Hakan Bilgin farkı!

tarafından ker_def

hakanbilgin11

“Ali Kundilli 3” çekilse ve size yeniden teklif gelse, kabul eder misiniz?
Faruk Aksoy, çok eskiden beri tanıdığım, çok sevdiğim ve çok saygı duyduğum birisidir. Onun tekliflerine her zaman sıcak bakarım. O da beni kötüye kullanacak bir adam değil. Doğru kullanmayı tercih eder. O benim ne kadar aktör, ben onun ne kadar yönetmen olduğunu biliyorum. Onun için birbirimize bu konuda saygılı davranacağımız düşüncesindeyim. 3. Filmde gerçekten işe hizmet edeceksem, oraya bir faydam olacaksa, zaten oraya çağrılırım.

“Ali Kundilli” çok seviliyor. Filmin fragmanı yayınlandığı gibi, izlenmeye sayısı milyonlara ulaştı. Çevrenizden de bu konuda dönütler aldınız mı?
Evet. Ben 1. Filmi, anlaşmayı yaptıktan sonra izledim. İzlememiştim. Sonra, çevremdekilerin aslında ne kadar da Ali Kundilli hayranı olduklarını gördüm. Özellikle oturduğum sitede ki komşularım… Normalde ben, galaya kimseyi davet etmem. Ama bugün 7-8 tane komşum gelecek. Israrla, “İlk biz seyretmek istiyoruz” diyenler var. Bunlar çok güzel geri dönüşler. Fragman izlendikten sonra da, “Abi çok güzel. Çok beğendik.” şeklinde yorumlar aldım. O zaman, bu iş gerçekten sıcak ve samimi bir iş olmuş. En güzel geri dönüş bu. Bu da bir kartopu gibi büyüyecek galiba.

Keyifli sohbetiniz için teşekkür ederim. Yolunuz açık, gişeniz bol olsun.
Sağolun. Çok teşekkür ederim.

(Röportaj: FIRAT ÖZDEMİR / RADİKAL)