Ana sayfa Dizi Fragmanları Analar ve Anneler dizisinden çarpıcı yeni bölüm

Analar ve Anneler dizisinden çarpıcı yeni bölüm

tarafından ker_def

Analar ve Anneler çarpıcı bir bölümle geliyor

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal’ın rol aldığı Analar ve Anneler dizisinin bu hafta yayınlanacak çarpıcı yeni bölümü, duygusal sahneleriyle izleyicileri yine ekran başına toplayacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kader Murat’ı cezaevindeki Zeliha’ya getirmiştir. Doğumdan sonra kucağından söküp alınan yavrusu Murat, ilk defa Zeliha’nın karşısındadır işte. Fakat Zeliha daha evladı Murat’a yaklaşamadan, Neriman’ın oyunu devreye girer ve Zeliha Kader’in gözleri önünde şişlenir. Kader Zeliha’yı orada bırakıp, kucağında Murat’la korku içinde çıkar cezaevinden. Neriman ise, Kader’in Murat’ı cezaevine, Zeliha’ya götürdüğünü anlamıştır. Kader, Neriman için bir tehdittir artık. Neriman Kader’den kurtulmak isterken, Kader de Neriman’ın ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkındadır. Doğduğu gün kucağına verilen Murat’ı, annesi Zeliha’ya kavuşturma çabaları bir bir engellense de, Murat’ı Neriman’ın kollarına bırakmaya niyeti yoktur Kader’in. Diğer tarafta Zeliha yaşam savaşı verirken, Tahsin de Ayhan’dan Zeliha’nın hesabını soracaktır. Tahsin Ayhan’dan bundan sonra temelli kurtulmanın yolunu ararken, Ayhan Tahsin’in kendisini kapattığı depodan kaçabilmek için, Tahsin’de ömür boyu kalacak bir iz bırakır…

Berkun Oya’nın senaristliğini, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini üstlendiği Analar ve Anneler unutulmaz yeni bölümüyle 19 Kasım Perşembe günü saat 20:00’de ATV’de ekrana gelecek.