Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ankara saldırısı sonrası ünlü oyuncuların büyük isyanı

Ankara saldırısı sonrası ünlü oyuncuların büyük isyanı

tarafından ker_def

Yeter artık!
Ankara’da Kızılay Meydanı’ndaki bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısının ardından ünlü isimler sosyal medyada sayfalarını kararttı. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen ünlüler yaşananlara “Yeter artık” diyerek isyan etti

Günlerdir Instagram hesabında ‘Müdür Ne’aptın?’ için geri sayım yapan Tolga Çevik’in programı ekrana gelmedi. Çevik, “Üzgünüz. Ankara’da aklımız. Yayınımız olmayacak” diye yazdı. Programın yönetmeni Fırat Parlak da, “Yayın falan yok. Çünkü güldürecek halimiz yok” bilgisini verdi.

Bengü, MOİ Sahne’deki konserini ileri tarihe erteledi. Şarkıcı, “Ankara’da yaşanan, hepimizin canını yakan olaydan dolayı konserimizi erteledik. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Partiler iptal

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşecek İstanbul Fashion Week defilelerinin after party’leri iptal oldu. Sadece defileler gerçekleşecek.

Cem Yılmaz: “Allah insanlara sabır versin. Tüm memleketimin başı sağolsun. İnsan hayatının en kıymetsiz olduğu günleri yaşatan her şarta lanet olsun.”

‘Tesadüfen kapalı çıksa’

Patlamadan sonra herkesin Ankara’da akrabalarını ve arkadaşlarını aramasına dikkat çeken Sıla, “O telefon tesadüfen kapalı çıksa” diyerek yaşayacakları korkuları dile getirdi.

‘Alışana yazıklar olsun’

Mert Fırat, sosyal medyada “Analar, babalar, çocuklar, yok olan yaşanmamış ömürler. Rakamlar, yüzdeler değil canlar gidiyor. Alışamayız, alışana da yazıklar olsun” mesajıyla dikkat çekti.

Tuba Büyüküstün: “Türkiye karardı yine… Yine Ankara…”

Emre Aydın: “Bıktık. Sabrımız kalmadı. Ne yazılsa ne
söylense boş.”

Ferhat Göçer: “Bu nasıl canilik bu nasıl vahşet. Yine acı yine kan yine gözyaşı… Yeter artık Allahım bitsin bu kabus…”

Erkan Petekkaya: “Terörü sağından, solundan her yönünden lanetliyorum.”

İlker Kaleli: “Dileyecek bir temennimiz, kuracak cümlemiz kalmadı. Yeter.”

Belçim Bilgin Erdoğan: “Keder, acı, endişe, sessizlik. Allah’ım ellerini memleketimizden çekme. Koru bu ülkeyi.”

Murat Yıldırım: ”Devletin ve istihbaratın ilgisini doğuya çekip büyük oyunu büyük şehirlerde oynuyorlar. Amaçları iç savaş, oyuna gelme Türkiye. Cizreli MY.”

Oktay Kaynarca: “Bizi korkutamadınız. Evet üzdünüz canımız çok yandı ama korkmadık ve bunu da yazdık. Zamanı geldiğinde cevabını vermek için… Ama sizin de unutmamanız gereken, bu dünyada da öbür dünyada da lanetlisiniz.”

Deniz Çakır: “Nasıl devam edilir hayata hiçbir şey olmamış gibi… Gencecik çocuklar o saatte oradakiler… Gencecik çocuklar, şimdi yoklar.”