Ana sayfa Dizi Haberleri Anne 23. son bölümde Zeynep ile Turna sonunda kavuşuyorlar!

Anne 23. son bölümde Zeynep ile Turna sonunda kavuşuyorlar!

tarafından ker_def

Anne 23. son bölüm dün akşam hayranları tarafından gözyaşları ile izlendi. Merakla izlenen dizinin son bölümde Cahide Anne, Turna’nın yaşadığını Sinan söylemişti. Sinan ise bu konuyu Zeynep’e nasıl açacak, söyleyecek mi merak ediliyordu. Anne 23. bölümde Zeynep, Gönül Anne’yi takip eder ve sonunda Turna’nın yaşadığı gerçeği ile karşı karşıya gelir. Peki Turna, kendisini terkettiğini düşündüğü Zeynep’e nasıl davranacak?

Anne 23. son bölüm dün akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Salı günleri yayınlanan ve reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Anne dizisinde başrollerde güzel oyuncu Cansu Dere (Zeynep) ile küçük oyuncu Beren Gökyıldız (Melek – Turna) yer alıyor. Anne son bölümde Gönül anne, Turna’nın yaşadığını öğrendikten sonra Zeynep’e söylemek istemiş ama Cahide Hanım tarafından engellenmişti. Gönül Anne bu büyük sırrı Sinan’a söyler. Zeynep ile çocuk hayalleri kuran Sinan, Turna’nın yaşadığını öğrenmesi ile ne yapacağını şaşırır. Sinan ise bu gerçeği Zeynep’ten saklamak istemez ve Turna’nın yaşadığını söylemek üzere iken Gözde’den gelen telefonla kesilir. Gözde, Duru’nun intihara kalkıştığını söyleyince konuşma yarıda kalır. Anne son bölümde Gönül Anne’nin garip davranışlarından şüphelenen Zeynep, onu takip eder ve bir süredir yardım ettiği Turna’nın olduğu eve kadar onu izler. Çalan kapıyı açan Gönül Anne, Zeynep’i görünce şok olur. Turna ise arkasında gelir. Ve Zeynep ile Turna sonunda karşı karşıya gelirler. Peki Turna ve Zeynep nası davranacak? Turna, Zeynep’in kendisini terkettiğini düşünüyordu. Bu durumda Zeynep’i görünce ne yapacak? Zeynep bu şoku nasıl atlatacak?

ANNE 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sinan ve Cahide yakalanacak mı?
Zeynep, Sinan ve Cahide Turna konusunu konuşurken içeri dalar. Ancak ikili sözü geçiştirerek, kulak misafiri olduğu sözlerden şüphelenen Zeynep’e yakalanmaktan kurtulur. Ama Sinan Zeynep’e daha fazla yalan söylemek istememektedir. Cahide ise onu susması için ikna etmeye niyetlidir.
Zeynep’i Zeliş’le gören Turna ise hayalkırıklığı içinde kendini Hasan’a ablalık ederek avutur. Neşeyle gelen Şule ve Cengiz’in hallerine anlam veremeyen Turna Şule’nin şarkıcılık yapacağını öğrenir.
Zeynep’le konuşması için Sinan’a Turna’nın yaşadığını söyleyen Gönül’ün içi rahat değilse de beklemeye karar verir. Ama bu sırada elini Turna’nın üzerinden çekmemeye kararlıdır.
Gönül, Turna’nın karşısında!
Şule ve Cengiz çıkınca yine kardeşiyle perişan kalan Turna’ya yardım getiren Gönül, küçük kıza görünmeden gidecekken şahit oldukları yüreğini parçalar. Sabrı taşan Gönül dayanamayıp Turna’nın karşısına çıkar. Turna ve Sakar Teyze kavuşurlar. Zeliş’e verdiği sözü tutmayı başaran Zeynep ise Gönül’ün bu ortadan kayboluşlarından ve gizemli hallerinden şüphelenmeye başlamıştır.
Şule ve Cengiz, pavyona benzemeyen bu hayata alışmaya çalışırken, Şule’nin patronu Haydar’ın gözü de ikilinin üstündedir. Özellikle Cengiz, geçmiş alışkanlıklarını kolay terk edemeyeceğe benzemektedir.
Gamze’nin hayatına beklenmedik biri ilk adımı atarken Duru cephesinde mutsuzluk hakimdir. Evlenme teklifini reddeden Ali’yle kavga eden Duru kendini kaybetmek üzeredir. Her şeyden habersiz Zeynep’i aklından çıkaramayan Sinan ise büyük bir ikilemin içinde karısına doğruyu söylemek için kıvranmaktadır. Nihayet Zeynep’le konuşmaya karar verir.
Ancak Sinan’ın gerçeği açıklama planı çok acı bir haberle bozulacak, tüm aile bu gelişmeyle sarsılacaktır. Yaşananların ardından öfkeli gözler Ali’ye çevrilir. Bu hengame Zeynep’in Turna gerçeğini öğrenmesine de engel olur.
Zeynep gerçeğe yaklaşıyor!
Nihayet Gönül’ün gizli bir konuşmasına şahit olan Zeynep ise onun sır sakladığından emin olur ve gizlice peşine takılır. Gönül’ü takip eden Zeynep’i gittiği bu yerde hayatının en büyük sürprizi beklemektedir. Yoksa Zeynep gerçeği Sinan ya da başkası söyleyemeden, kendi gözleriyle mi görecektir.