Ana sayfa Dizi Fragmanları Anne 31. Bölüm Fragmanı – 6 Haziran Salı

Anne 31. Bölüm Fragmanı – 6 Haziran Salı

tarafından ker_def

Anne 31. Bölüm Fragmanı – 6 Haziran Salı

Anne dizisinin yeni bölümünde Sinan öldükten sonra neler olacak? Son bölümde Cahide, Zeynep ile yaptığı konuşmadan sonra fenalaşarak yere yığılmıştı. Peki, Cahide de ölecek mi? Dizinin yeni bölümünde izleyenleri oldukça heyecanlı anlar bekliyor gibi görünüyor.

Anne dizisi 6 Haziran Salı akşamı 31. bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak!

Anne 30. Bölümde Neler Oldu?
Cengiz, depoda Sinan ve Zeynep’i çok zor bir duruma sokmuştu. Sinan, Zeynep’i öyle gördüğü için büyük bir acı çekiyordu. Cengiz de ikisini öldürmeyi kafasına koymuştu. Ancak Zeynep’i ardından Sinan’ın da kaçırılmasıyla herkes seferber olmuştu.

Tüm bunlar olurken Şule ise Cengiz’in artık gemileri yaktığını anlamıştı. Bu yüzden kendisini çok yalnız kalmış hissediyordu. Şule’nin dengesiz halleriyle yaptıkları Turna’yı da çok kötü etkilemişti. Hem Şule’nin sorunlu davranışlı hem de Zeynep’in tehlikede olmasından dolayı Turna çok zor zamanlar geçiriyordu. Ancak dizinin sonunda Zeynep nihayet kurtulmuştu. Fakat Sinan hayatını kaybetmişti. Tüm yaşananlar Cahide’yi çok kötü etkilemişti. Cahide hastanede Zeynep’le konuştuktan sonra fenalaşıp yere yığılmıştı.