Ana sayfa Dizi Haberleri Analar ve Anneler Dizisini Seveceksiniz

Analar ve Anneler Dizisini Seveceksiniz

tarafından ker_def

Anneler Analar dizisi ATV
Okan Yalabık ve Binnur Kaya yeni rolleriyle şaşırtacak! İşte Analar ve Anneler’den yeni görüntüler

Anneler Analar dizisi konusu nedir kimler oynuyor? ATV’de yayınlanacak Anneler Analar dizisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi

Ay Yapım’ın yeni sezonda çok konuşulacak yeni projesi “Analar ve Anneler”in ilk bölümünden çarpıcı sahnelerin yer aldığı yeni tanıtım fragmanı zleyiciyle buluştu.

Tanıtımda; Okan Yalabık’ın canlandırdığı Polis Ayhan karakteriyle ilgili ilk ipuçları ekrana geldi. Analar ve Anneler; 1970′li yıllarda Zeliha (Sinem Kobal)ve Kader (Hazar Ergüçlü)adında iki genç annenin aynı evlat için savaşmak zorunda bırakılmasını konu alıyor. Okan Yalabık’ın hayat verdiği karanlık bir karakter olan Polis Ayhan ise Zeliha’nın kaderinde önemli bir rol oynayarak dengelerin değişmesine neden olacak. Analar ve Anneler yakında ATV’de
Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal’ın yer aldığı Analar ve Anneler hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vuracak. 1970′li yıllarda geçen dizi, Kader (Hazar Ergüçlü) Zeliha (Sinem Kobal) adında iki genç annenin aynı evlat için vermek zorunda kalacakları savaşı konu alıyor.

BİNNUR KAYA ANALAR VE ANNELER’DE ÇOK ŞAŞIRTACAK!
Yeni tanıtımda Binnur Kaya’nın canlandırdığı Hemşire Neriman karakteri ilk kez ekrana geldi. Okan Yalabık’ın hayat verdiği Polis Ayhan’ın ablası olan Neriman, Zeliha ve Kader’in hayatlarını değiştiren isim olarak çok konuşulacak. Şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Binnur Kaya izleyicileri çok şaşırtacak.

İlk bölümden ipuçlarının yer aldığı tanıtımda ayrıca; Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Kader ile İstanbul’da dönemin rüzgarına kapılan eşi nedeniyle hayatında sarsıntılar yaşamaya başlayan Zeliha’nın dramına dair sahneler yer aldı. Burak Tamdoğan ve Hakan Kurtaş’ın da ilk defa gözüktüğü tanıtım, çarpıcı sahneleriyle ilgi topladı.