Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 380. bölümde hain planlar

Arka Sokaklar 380. bölümde hain planlar

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 380. Bölüm Fragmanı

Timur ise Hain Planlarına Devam Ediyor.

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da heyecan ve macera dolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

Timur yanına sevgilisi Tuğçe’yi de alıp yurt dışına çıkmak üzere yoldadır. Mallarla birlikte kaçacakları tekneye ulaşırlar. Efe’yi de kendisine güvence olarak yanına taşımaktadır. Rıza baba ve ekip, Timur’un kaçacağı sahile bir kısmı tip değiştirerek pusu kurarlar. Rıza baba, Ali önderliğinde tüm ekip hatta Taşlıtepe’de ki ekibe yeni dahil olan Selin komiser de dahil olmak üzere Efe’yi kurtarmanın, Timur’u yakalamanın peşindelerdir. Timur, Kunduz, Aytek, Tuğçe ve Efe limana gelirler. Ali değiştirdiği tip ile bir şekilde Efe’nin dikkatini çekmeyi başarır. Efe’yi Timur’un yanından uzaklaştırdığı anda ise çatışma başlar. Taşlıtepe emniyete dönüldüğünde herkes derin bir nefes alır. Ali, ekip arkadaşlarına yani 2.ailesine teşekkür eder. Arif Müdür’de Efe’nin kurtulması ile ilgili mutluluğunu dile getirir; Timur’un kaçırmaya çalıştığı malların yakalanmasındaki başarıdan dolayı Rıza’yı tebrik eder. Rıza bu başarılı operasyon sonrasında Arif’ten ekibini geri ister ama. Bu isteği karşılıksız kalır. Timur operasyon sırasında Mesut tarafından vurulur ve denize düşer. Sonrasında yapılan araştırmalarda ölüsü de dirisi de bulunamaz. Öldüğü düşünülmektedir ancak Rıza cesedini görmeden bu duruma asla inanmayacaktır. Çünkü Timur 9 canlıdır. Timur hayatta kalmayı başarmıştır. Tedavisi için Aytek ve Timur bir hastaneye gidip doktor Bahar’ı kaçırırlar. Timur iyileşmeye çalışırken, hala Rıza’dan alacağı intikamı planlamaktadır. Yakın tarihte yapılacak “Polis Eğitim Merkezi Açılış” törenine İç İşleri Bakanı’nın katılacağını öğrenir. Bu sefer hedefini daha da yükseltir ve bu törene canlı bomba gönderilmesi, Bakan’ın öldürülmesi talimatını verir.

Yapım : Erler Film Yapımcı : Türker İnanoğlu Yönetmen : Orhan Oğuz Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul, Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç, Ali Aydın Müzik : Murat Evgin Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Müge Boz (Ece), Can Nergiz (Onur), Alp Korkmaz (Ali), Beril Kayar (Deniz), Figen Evren (Suat), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Can Başak (Arif Müdür), Tunç Oğuz (Arda), Buse Varol (Yasemin), Yüsra Geyik (Zeliha), Manolya Aşık (Şule), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Kerimhan Duman (Tunç), Balım Gaye Bayrak (Ceren), Seda Kement (Feray), Esin Karakaya (Neriman), Tolga Yavuz (Dr.Eren), Efe Aydın (Fatih), Garip Kont

Yayın Tarihi : 11 Aralık Cuma/2015
Yayın Saati : 20.00