Ana sayfa Foto Galeri Aşk Hadise’nin dengesini bozuyor, çok sert ve çok derin duygular yaşıyor

Aşk Hadise’nin dengesini bozuyor, çok sert ve çok derin duygular yaşıyor

tarafından ker_def

Aşk Hadise'nin dengesini bozuyor, çok sert ve çok derin duygular yaşıyor 7

* Şarkıcı olmasanız hangi mesleği seçerdiniz?

– Şarkıcı olmasam pazarlamayla ilgili bir şey yapardım, çünkü “marketing” okudum ve bu konuda okuldaki sunumlarda çok başarılıydım. Elimden geleni yapardım ve bir şeyleri karşı tarafa güzel bir şekilde geçirebilmek çok sevdiğim bir uğraştı. Bu yüzden bir markanın “branding” departmanında çalışırdım. İdeal erkek diye bir şey yok

Aşık Hadiseyi sevmiyorum

TAM BİR SAVAŞÇI RUHUNA SAHiBiM

* Güzellik sizin için ne ifade ediyor? Kendinizi güzel buluyor musunuz?

– Her kadın gibi bazen buluyor, bazen bulmuyorum. Ama kendimi beğeniyorum. Kendimi sevmesem, beğenmesem işimi yapamam ki, işim sürekli sahnelerde, insanların karşısında bulunmak… Kendimi seviyorum. Aksi halde başarılı olamam. Zaten her kadın güzeldir. Çok klişe ama buna inanıyorum.

* Sıfır beden olmanın bu kadar dayatıldığı sanat ve moda dünyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

– Ben tam bir savaşçı ruhuna sahibim. Birileri “şöyle olmalısın” dedi diye, istemediğim birine dönüşemem. Kendim nasıl mutluysam öyle yaşarım. Dünyada artık “curvy”, yani kıvrımlı olmak çok güzel diye konuşuluyor. Çok sevdiğim ve müthiş saygı gören Amerikalı rapçi Kendrick Lamar bile sözlerinde “Kızlar bırakın bu Instagram’daki Photoshop’lu resimlerinizi, görelim normal halinizi, selülitli vücudunuzla barışık olun” diyor… Nedense bizim ülkemizde basenli olmak, kilolu diye nitelendiriliyor.