Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk ve Mavi 31. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

Aşk ve Mavi 31. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

tarafından ker_def

Emrah’ın başrolde oynadığı Aşk ve Mavi yeni bölümünde heyecanlı anlar yaşanacağı fragman yayınlandıktan sonra ortaya çıktı.

Yeni bölümde Ali, Cemal’in kendisinden sakladığı büyük sırrı öğreniyor ve onca yıl hapiste aslında boş yere yattığını anlıyor. Metin’in aslında Ahmet’in değil de Cemal’in oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Ali bunu gizlice yaptırdığı DNA testiyle kanıtlıyor.

Öte yandan dizinin yeni bölümünde Bekir de Birgül’e evlenme teklif ediyor. Bu haber konakta büyük bir şok yaratıyor.

Aşk ve Mavi dizisi 31. bölümü ile 9 Haziran Cuma akşamı Atv ekranlarında olacak.

Aşk ve Mavi 30. Bölümde Neler Oldu?
Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde İsmet babasına karşı açtığı miras davasını geri çekmeyeceğini söylemişti ve bu durum Cemal’i çok sinirlendirmişti. Diğer taraftan Refika ve Safiye ile bir olup İsmet’e çok büyük bir ders vermeye karar vermişlerdi.

Öte yandan Mavi’den Ali’ye sürekli olarak bebek gelişimi ile alakalı kitaplar okumasını söylüyordu; fakat Ali bunları umursamıyordu. Bu yüzden Mavi de Ali’yi uygulamalı şekilde eğitmeye karar vermişti.

Aynı zamanda bir önceki bölümde yıllar sonra Cemal’in arkadaşı ortaya çıkmıştı. O arkadaşın ortaya çıkması ile konaktaki gizlenen büyük bir sır da açığa çıkmaya başlamıştı.