Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Yeniden dizisinde merak uyandıran kavga!

Aşk Yeniden dizisinde merak uyandıran kavga!

tarafından ker_def

aşk-yeniden1

Fox tv’de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinin son bölümü büyük ilgi çekti. 3 nikah birden kıyıldı. Aşk Yeniden dizisi hayranları müthiş bir bölüm izledi. İşte dizinin son bölümüyle ilgili dikkat çeken detaylar:

Üç nikah bir cenaze!
Valandil / ranini.tv

Bildiğiniz gibi ben bölümü izlerken sürekli notlar alan ve daha sonra diziyi tekrardan izleyip, bu notlar ile belli başlı bazı önemli replikleri eşleyerek yazılarını hazırlayan biriyim. Misal, daha bölümün başlarında aldığım notlardan biri şu şekildeydi..

“Sen de vazgeçer miydin benim için.. Her şeyden?”
Fatih ilk anda Zeynep’ten güzel bir geri dönüş alsa da yine de hiçbir somut gelişme elde edemedi, ta ki nikah lafı ortaya çıkana kadar. Ha zaten nikah işi; sırf Fatih’in istediği bir şey olarak neden gösteriliyor, onu da anlayabilmiş değilim.. Ancak asıl önemli olan nokta bence şu; bu diyalogda gizli olan. Bu diyalog bize ilerisi için yine bir ipucu veriyor; ileride Zeynep’in herhangi bir şeyden vazgeçmesi gerektiğinde Zeynep yine kendisinden ödün vermeyecektir ve Fatih bu günleri hatırlayacaktır. Zeynep’i kaybetmemek için kendisinden bile vazgeçtiği için, arkasında bıraktıklarından ötürü pişmanlık duyacaktır..