Ana sayfa Dizi Fragmanları Asla Vazgeçemem’de heyecan dorukta

Asla Vazgeçemem’de heyecan dorukta

tarafından ker_def

Asla Vazgeçmem 21. bölüm fragmanında heyecan dorukta Asla Vazgeçmem 21. yeni bölüm fragmanında aksiyon dozu yüksek sahneler seyirciyi bekliyor. İşte Asla Vazgeçmem 21. bölüm fragmanı ve detayları…

21.BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 21. Bölümünde; Fırat’ın yardımıyla Gazanfer’den sonsuza kadar kurtulan İclal’in bundan böyle en yakın destekçisi Fırat olmuştur. Ancak artık Yiğit ve Nur arasındaki ilişkiyi bilmiyor gibi davranmak gitgide İclal’e daha zor gelmektedir. Kerem’le yediği iş yemeğinin bir komplo sonucu magazine malzemesi haline gelmesi Nur’u çok üzer, ancak olay Yiğit’i küplere bindirir ve soluğu Kerem’in yanında alır.

Amacı Kerem’e gözdağı vermektir. Yiğit ve Kerem, geçmişleri, karakter yapıları ve yaşam tarzlarıyla birbirlerine tamamen zıt iki uçtur. Yiğit ve Nur’un arası Fırat ve İclal işbirliği ile bir kez daha açılırken diğer yanda İclal Yiğit’e karşı tutumunu tamamen değiştirir ve kocasının sıkıntılı anlarında ona destek olan, vefalı, sözden çıkmayan uyumlu eş rolüne geçer.

Şantaja inanan Cahit parayı denklemiş, bir kez daha Elmas’ın tuzağına düşmüştür. Elmas’ın ise keyfine diyecek yoktur. Hayatını garantiye aldığını düşünmektedir. İclal’in aralarındaki ilişkiden haberdar olup, bilmiyormuş numarası yaptığını anlayan ancak buna Yiğit’i inandıramayan Nur, İclal’le ilgili büyük bir şok daha yaşayacaktır.

20. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Asla Vazgeçmem son bölümünde; büyük tekne patlamasından şans eseri kıl payı kurtulan Nur ve Yiğit büyük şok içerisindeydi. Hastanede yatan İclal ise Yiğit’in de öldüğünü düşünerek sinir krizi geçirdi ve Aytül’e patlamayı kendisinin ayarladığını istemeyerek de olsa itiraf etti. Aytül’ün artık tek hedefi kızının sırrının ortaya çıkmasını engellemekteydi. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktı.

Bu arada patlamayla İclal’in bir alakası olduğunu sezen Nur, tüm iyi niyetiyle bunu Yiğit ile paylaştı, ancak Yiğit’ten hiç beklemediği bir tepki görecekti. Aytül ve İclal’in oyunuyla iyice kötü duruma düşen Nur’un tek tutunduğu dal işi kalmıştı. Asla Vazgeçmem 20. bölümünde; Sancaktar Kozmetik’in patronu Kerem ise, Nur’a hiç kimseye davranmadığı kadar sıcak davranmaktaydı.

Çünkü onu fiziksel ve tavır olarak yıllar önce trajik bir şekilde kaybettiği ilk aşkına çok benzetmişti. Elmas’ın oyunuyla iyice köşeye sıkışan Cahit ise bu işten kurtulmanın tek yolunun şantaja boyun eğmek olduğunu inanmıştı. Patlama olayının peşini bırakmayan Yiğit’i gerçeğe ulaşmasına az kala büyük bir sürpriz beklemekteydi.