Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

tarafından ker_def

kardeşim-benim-aslı-enver
A.E Sen ne zaman nasıl dahil oldun Murat ?
M.B Aslında Burak anlattı dahil olduğum süreci. Bizim gerçekten sıkı bir arkadaşlığımız var.Bu eğlence sektöründe çok zor rastlanan bir durum. Kimyanın tutması, insanların bir araya gelmesi. Biz de bu arkadaşlığı sinemaya yansıtmak istedik. Bence doğru bir karar oldu. Tabi ki buna halk karar verecek ama bence başarılı bir film oldu. Bu da aramızdaki kardeşlik duygusundan dolayı. Çıkış noktamız da bu oldu. Filmde ‘organik’ kardeşiz ama normal hayatta da ‘organik’ olmasak da kardeş gibiyiz.
A.E Çok iyi arkadaş olsanız da iş ortamında gerginlikler yaşanabiliyor… Gün yetişmiyor, aksilikler çıkıyor vs… Beraber çalışmaya başlarken hiç korkmadınız mı arkadaşlığınıza zarar gelebilir diye?
M.B Ben Burağı tanıdığım, kendimi de bildiğim için, az çok tahmin edebiliyordum yaşanacakları. Bu sürecin çok eğlenceli geçeceğine emindim.Birbirimizi çok sevdiğimiz için bir sıkıntı olmayacağından da çok emindim. Her şey aynen düşündüğüm gibi oldu. Son derece eğlenceli ve gerginlikten uzak bir set süreci yaşadık.murat-boz-burak-özçivit-aslı-enver
B.Ö Bence bu işin bu kadar doğru çıkmasının temel sebebi ‘güven’. Murat benim her zaman güvendiğim bir adam oldu. Hal böyle olunca da biz aramızdaki bağı uyuma çevirdik ve anı değerlendirip anı yaşadık. İki arkadaşın birbirine güveni, karşılıklı iki oyuncunun birbirine güveni de olunca sahnelerde çok rahattık. Kendimizi birbirimize bırakabildik.
M.B Biz bunların hiç birini konuşmadık mesela sete çıkmadan önce. Adı konmamış bir iletişimimiz var Burak’la. Zaten bu ve benzeri sıkıntılar olmayacağını bence hissediyorduk zaten.Hiç aklıma bile gelmedi mesela şimdi sorduğun soru.