Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

Atalay Demirci, örgüt ile ilgili her şeyi tek tek anlattı

tarafından ker_def

atalay-demirci

Atalay Demirci her şeyi tek tek itiraf etti!..

Cezaevine gönderilen Demirci ayrıca ifadesinde Demirci, emniyette verdiği ifadesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile tanıştığını itiraf ederek, örgüt ile irtibatını anlattı.

Milliyet’te yer alan habere göre Atalay Demirci, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi’ne getirien ünlü komedyenin, savcılık sorgusunun ardından ‘terör örgütüne üye olma’ suçundan tutuklanmasına karar verildi.

Ünlü komedyenin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabının hacklenmesi sonucu Fethullah Gülen’e yakın isimler Enes Kanter ve Hakan Şükür’le yazışmaları ortaya çıkmıştı.

öz konusu paylaşımların ardından bir açıklama yapan ünlü komedyen, “İçinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Atalay Demirci, son olarak Beyaz TV muhabirinin kendisiyle gerçekleştirdiği röportaj sonrası yüzüne tükürmesi ile gündeme gelmişti.