Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

tarafından ker_def

Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş
STAR TV’nin yeni dizisi Ateşböceği 3. son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana geldi. Yeni bölümü heyecanla beklenen Ateşböceği’nin 4. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Ekranların yeni dizisi Ateşböceği 3. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Sımsıcak hikayesi ile yayınlanan ilk bölümden bu yana izleyicinin takdirini kazanan Ateşböceği dizisi 3. son bölümde Barış ve Aslı arasındaki elektiriği fark eden İlayda Aslı’ya kendisini nişanlısı olarak tanıttı. İlayda’nın tuzağına düşen Aslı Barış sayesinde gerçekleri öğrendi. Peki Ateşböceği 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ve Barış arasındaki elektrik İlayda tarafından farkedilir.

Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir. İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz.

Ateşböceği ekrana gelen son bölüm ardından 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.