Ana sayfa Dizi Haberleri Ateşböceği dizisi 3. bölümüyle nefesleri kesti? Ateşböceği 3. bölümde neler oldu?

Ateşböceği dizisi 3. bölümüyle nefesleri kesti? Ateşböceği 3. bölümde neler oldu?

tarafından ker_def

Ateşböceği dizisi 3. bölümüyle nefesleri kesti? Ateşböceği 3. bölümde neler oldu?

13 Temmuz Perşembe akşamı Ateşböceği dizisinin 3. bölümü izleyenlerle buluştu. Nilay Deniz’in naifliği ve Seçkin Özdemir’in çapkın bakışları altında dizinin bu bölümünün de izleyenleri mutlu ettiğini söyleyebiliriz.

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği’nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekildi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı.

Romantik komedi sahneleriyle eski Türk filmlerini anımsatarak diziseverleri eski günlere götüren Ateşböceği’nin son bölümünde Aslı ve Barış’ın arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ateşböceği yeni bölümünde Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir. İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’nın şüpheciliği, önünde açılan büyülü dünyanın çekimine direnmek için yeterlidir. Barış ise masum bir niyetle başladığı oyunun sandığı kadar kolay çözülemeyeceğini fark eder. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkilerin tohumlarını filizlendirirken Aslı ve Barış için tehlike çanları çoktan çalmaya başlamıştır bile.