Ana sayfa Foto Galeri Aydan Şener dizilere göz kırptı!

Aydan Şener dizilere göz kırptı!

tarafından ker_def

Aydan-Şener-kimdir-Aydan-Şener-biyografi-Aydan-Şener-hayatı

Eskiden kedi ya da köpek gördüğünde korkudan eli ayağına dolaşan Aydan Şener, bu korkusunu bir yenmiş pir yenmiş. Şimdi evinde ‘çocuğum’ dediği 14 kedi ve üç köpekle yaşıyor.

Star Gazete’den İnci Döndaş’ın röportajı…

– Sokak hayvanlarıyla mesainiz ne zaman ve nasıl başladı?

Yaklaşık 20 yıldır hayvanlarla haşır neşirim. Eskiden çok korkardım. Sonra Puffy adında sokakta bulduğumuz terrier kaniş cinsi bir köpeğimiz oldu. Çünkü kızım Ecem, köpek istiyordu. Biz de o zaman henüz yavru olan Puffy’yi sokaktan aldık.

– Peki nasıl alıştınız?

Evlat hatrına katlandım ama bir ay boyunca ‘Aman bana yaklaşmasın’ diye uzak durdum Puffy’den. Bir ayın sonunda hayvanla aramızda öyle bir bağ kuruldu ki yaşadığı 13 yıl boyunca hep koynumda uyudu. Puffy benim ilk göz ağrımdı. 2008’de onu kaybettim. Çok acı çektim! Bir hayvanızı kaybetmek çok zor. Ona alıştıktan sonra ise bütün hayvanlara karşı aşırı bir düşkünlük başladı bende. Galiba duygularımı uçlarda yaşıyorum. O kadar korkarken bir anda aşırı sevmeye başladım. Benden sonra babam da hayvan sahiplendi, ona da aşıladım. Son yedi yıldır Sarıyer Zekeriyaköy’de yaşıyorum, burada sokak hayvanları çok fazla. Sokakta kedi ve köpeklerim var beni bekleyen, elimden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.