Ana sayfa Dizi Haberleri Baba Candır dizisinin oyuncusuna şok suçlama!

Baba Candır dizisinin oyuncusuna şok suçlama!

tarafından zk zk

TRT1’de yayınlanan Baba Candır dizisinde Egemen karakterini oynayan Tolga Pancaroğlu’nun üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Eda Pera Küçük, şiddet uyguladığı iddiasıyla darp raporu aldı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, sunucu olan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıktığını belirtti.

İlişkilerinin birinci yılından sonra şiddet görmeye başladığını iddia eden Küçük, ayrıldıklarını ancak 3 hafta sonra tekrar barıştıklarını ve Pancaroğlu’nun ‘Ben oyuncuyum, benim dediğim olacak. Sen evde oturacaksın, çalışmayacaksın’ dediğini söyledi.

Gizlice çektiği videoları nedeniyle tehdit edildiğini ve ayrılamadığını belirten Eda Pera Küçük, ölümden döndüğünü de itiraf etti: “Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var.” Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği öne süren Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” dedi. (Hürriyet)