Ana sayfa Kadın Haberleri Bahar Candan ağlamaklı oldu

Bahar Candan ağlamaklı oldu

tarafından ker_def

Bahar Candan: Dondurma yemeye gitmiştik!
‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Bahar Candan, popçu Murat Boz ve ‘3 Adam’dan Esen Yenenler ile geçirdikleri eğlence gecesinde neler yaşandığını anlattı.

Popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver’in ayrılığına neden olduğu iddia edilen Bahar Candan, Kanal D’de ekranlara gelen ‘Renkli Sayfalar’ programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

“HİÇBİR TÜRK ERKEĞİNİN ELİNİ BİLE TUTMUYORUM”

Günlerdir ablası Nihal Candan’la bireikte magazin gündeminden düşmeyen Bahar Candan, “Büyüyeceğim ve avukat olacağım. Beni de biraz düşünsünler. Justin Bieber’e aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum. Ablam ve ablamın en yakın arkadaşıyla birlikte dondurma yemeye gitmiştik. 19’uncu yaşımı yaşıyorum, küçüğüm ve söylenenler çok ağır. Eğitimime ve aileme zarar veriyorlar. Çok üzgünüm, ağlayacağım. Onlar ablamın bile abileri, bizim için çok değerliler, hepsine saygı duyuyorum. İnsanlar çok üzerime geliyor. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olacağım. Lütfen kimse geleceğime zarar verecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun” ifadelerini kullandı.