Ana sayfa Kadın Haberleri Bahar Candan elenmeyi kabul etmedi!

Bahar Candan elenmeyi kabul etmedi!

tarafından ker_def

İşte Benim Stilim’de Bahar Candan Elendi! Bahar Candan Elenmeyi Kabul Etmedi!

Uzun zamandır sosyal medyada çok konuşulan Bahar Candan’ın İşte Benim Stilim hayatı sona erdi. Yarışmadaki tavırları uzun süre çok konuşulanların arasındaydı. Yaptıklarıyla ses getiren ve kısa sürede fenomen olmayı başaran Bahar Candan daha fazla tutunamadı Peki Bahar Candan neden elendi? Elendiğini duyunca nasıl tepki verdi? Bahar Candan’ı başka projelerde görebilecek miyiz?

Kendisine göre harika bir insan olan Bahar Candan iki sezon boyunca programdaydı. Eleneceğini bir an bile düşünmemişti. Sürekli arkadaşlarıyla sert tartışmalar yaşıyor yetmiyormuş gibi jüri üyeleriyle de arasını bozuyordu. Peki neden programa veda etti? Sonrasında yarışmacılara ve jüri üyelerine neler söyledi?

İşte Benim Stilim 14 Mayıs Pazar günü haftanın finalini ekranlara getirdi. Ve kimsenin beklemediği anlar yaşandı. ki ismin birden eleneceğini geçtiğimiz haftalarda belirtmiştik. Bahar Candan da bir önceki hafta sürpriz bir karar doğrultusunda elenmekten son anda kurtulmuştu. Ama bu onun yarışmaya daha fazla devam edebilmesi için yeterli olmadı.

Vefa Alizade yarışmadan elenen ikinci isim oldu. Adının elenme adaylarının içinde olduğunu duyunca Bahar Candan’ın tepkileri stüdyoyu salladı. Zaten yarışmadan gitmek istediğini dile getiren Candan beni siz eleyemezsiniz ben kendim giderim ifadelerini kullandı. Adeta bir şok yaşayan ve ağlamasına engel olamayan yarışmacı kimsenin yüzüne bakmadan stüdyoyu terk etti.