Ana sayfa Dizi Fragmanları Bana Sevmeyi Anlat dizisinin ilk görüntüleri izleyicileri büyüledi!

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin ilk görüntüleri izleyicileri büyüledi!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat ilk tanıtımıyla FOX ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Büyük beğeni toplayan tanıtımda dizinin Almanya’dan İstanbul’a uzanan sahnelerinden merak uyandıran görüntüler ekrana geldi.

Bana Sevmeyi Anlat; Almanya’da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra bebeğiyle baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul’da restaurant işletmeciliği yapan Alper’in (Kadir Doğulu) kesişen hayatlarını konu alıyor. Dizide; Leyla’nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı bir karakter olan Haşmet’i ise Mustafa Üstündağ canlandırıyor. Leyla, bebeğinin geleceği için Haşmet’ le bir gelecek hayali kurarken tüm hayatının alt üst olacağı bir gecede Alper (Kadir Doğulu) ile tanışacak.

ÇEKİMLER ALMANYA’DA GERÇEKLEŞTİ!

Güzel oyuncu Seda Bakan’ın ilk kez anne rolüyle izleyiciyle buluşacağı dizinin ilk bölüm çekimleri Almanya’nın Freiburg şehrinde gerçekleşti. Eşsiz doğası ve tarihiyle ülkenin en beğenilen şehirlerinden biri olan Freiburg’da kamera karşısına geçen Seda Bakan da şehri bisikletle gezme imkanı buldu.