Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet 1192. Bölüm Fragman ve Özet 26 Mayıs Cuma

Beni Affet 1192. Bölüm Fragman ve Özet 26 Mayıs Cuma

tarafından ker_def

Beni Affet 1192. Bölüm Fragman ve Özet 26 Mayıs Cuma

Feride artık herkese söyler bir çocuk sahibi olacağını. Bu sırada Melis de bebeğin Cüneyt’ten olduğuna inanmaktadır. Feride’ye bir şeyler yapmak ister. Çünkü eğer bebek gerçekten Cüneyt’in ise Melis ile arası açılacaktır. Yaman ise durumun mutluluğunu yaşıyordur. Melis Feride’nin bebeğini kaybetmesi için her şeyi göze alır.

Selçuk da Sevgi üzerine oyunlar oynamaya devam ediyordur. Ama Sevgi’nin yokluğu üzerine endişelenen yakınları duruma el atacaklardır. Özellikle Ateş annesinin hayatını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Bu olayları açığa çıkarmak isterken oldukça tehlikeli yollara başvuracaktır. Şahin’in Selçuk’un yanına gitmesi sonunda Selçuk Pembe’den kurtulmak ister. Çünkü artık bütün gerçekler ortaya dökülüyordur. Ayrıca Kader’in evlenecek olması Mahir açısından çok kötü bir durumdur.

Mahir Kader’in mutluluğunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Feride de Melis’in oyunları içinde kaybolacak. Yaman neler olup bittiğinden habersizken Cüneyt de bu işin peşini bırakmayacak. Ayrıca Sevgi Selçuk’un yaptıklarından kurtulabilecek mi? Sıla ise öğrendiği gerçekler karşısında ne yapacak? Filiz’e karşı nasıl bir tavır alacak?