Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinin 1186. bölümünde Osman’ın yeni planı

Beni Affet dizisinin 1186. bölümünde Osman’ın yeni planı

tarafından ker_def

Beni affet 1186. Bölüm Fragman Ve Özet 18 Mayıs Perşembe

Osman Kozan’ın yaptıkları erkesi etkilemiştir. Özellikle Murat bir daha yanlarına gitmek bile istemez. Ama karısının yaptıklarından da bir haberdir. Osman’ın yeni planı Murat’ın üzerine kuruludur. Sıla’yı da bu işe alet etmek ister. Şimdilik tek amacı Murat’ın geri dönmesini sağlamaktır. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığı anda konumuzdan takip edebilirsiniz.

Bahar Galip’i gördüğünde olanlardan şüphelenmişti. Onun çok iyi görünmesi kafasını karıştırmıştı. Bahar bu işin ucunu bırakmaz ve gerçekleri öğrenmeye çalışır. Sevgi de bu arada bazı şeylerden şüphelenmiş geçen bölümde Pembe’ye verilen ilaçları kontrol etmişti. Bu konuda araştırmalarını devam ettirdiğinde karşılaştıklarına inanamaz.Mahir ise Kader’i kaçırmış onunla birliktedir. Ama beklemediği yerden darbeler alacaktır.

Ceylan ve Alper Mahir’in izini sürüyordur. Sonunda onlara ait bir yeri bulmuş ve yola koyulmuşlardır. Amaçları Mahir’i bitirmektir. Bu sırada Cüneyt hala şüphe doludur. Feride bu durumdan oldukça rahatsız olmuş ve tepkisini sert bir dille ifade etmiştir. Cüneyt gün geçtikçe daha da öfkeleniyordur. Ama Yaman ile karşılaştığı sırada ağzının payını almıştır. Nazira’nın da Boris ve Banu’yu görmesi diğerlerini çok tedirgin etmiştir. Bu yüzden onun konuşmaması için ellerinden geleni yapacaklardır.