Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinin 1192. bölümünde Pembe’yi öldürme planı

Beni Affet dizisinin 1192. bölümünde Pembe’yi öldürme planı

tarafından ker_def

Beni Affet 1192. Bölüm Özeti 26 Mayıs

Beni Affet 1192. Bölüm Özeti

Pembe hastanede ölüm kalım savaşı verir. Murtaza’nın adamı Dursun, Selçuk’a yardım eder ve Pembe’yi öldürme girişiminin Sevgi’nin üzerine kalması için bir plan yapar. Tüm oklar Sevgi’yi gösterince Ateş annesini kaçırır. Tüm bunlar olurken hastaneden gelen haber herkesi allak bullak eder. Hayatının yoluna girdiğini düşünen Ceylan oğlu için kurban kestirir. Ancak intikam ateşiyle yanan Alper’den aldığı telefonla alt üstü olur.

Feride ve Yaman, Nazire’nin ağzından Banu’yla ilgili laf almaya çalışır. Banu, ilaçlı çay içip zehirlendiği için karakola gidip şikâyetçi olur. Ancak gözaltına alınan kişi Feride’dir. Feride polisten duyduğu şeyler karşısında şok olur. Yaman ise Boris ve Banu’yu yan yana görür. Banu’nun bu işten nasıl sıyrılacağı merak konusudur. Filiz’in peşinden giden Sıla ile Murat’ı huzurevinde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Beni Affet 1192. Bölümü ile Star Tv ekranlarında bu haftayı bitirecek. Beni Affet 26 mayıs özeti şuanda yayınlanmadı ancak biz sizlere bu hafta nasıl bitecek bir kaç tüyo verelim. Beni Affet’te Melis Feride’nin bebeğini ortadan kaldırmak için yeni bir plan yapar.

Yaman ve Feride ailesini bir araya toplar ve bir bebekleri olacaklarını söyler. Yaman hala bir bebekleri olacağına inanamazken bu bebeğin Cüneyt’ten olduğunu düşünen ve ortadan kaldırılmazsa Cüneyt ile mutluluklarına engel olacağını düşünen Melis Feride’ye hain bir komplo kurar. Feride karnında ki bebeği düşürecek midir?

Diğer taraftan Sevgi’yi sahipsiz sanan Selçuk dört bir taraftan Sevgi’nin arandığını görünce birden telaşlanır. Ateş ise geçen hafta kardeşini son anda kurtarmıştı bu hafta ise annesini son anda kurtaracak. Ateş’in başı ise beladan hiç kurtulmayacak. Şahin’in geldiğini gören Selçuk ise her şeyin ortaya çıkmasından çok korkacak ve Pembe’yi öldürmeye kalkacak. Mahir ise karısının yeniden evlendiğini öğrenince buna engel olmaya çalışacak.

Sıla ise sonunda aradığını bulur ve Osman Kozan için çok önemli bir bilgi elde eder. Artık Sıla Filiz’in gerçek amacını bilmektedir.