Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel, ünlü olduğu zaman büyük korku yaşamış!

Bergüzar Korel, ünlü olduğu zaman büyük korku yaşamış!

tarafından ker_def

berguzar1

Reyting rekortmeni dizilerin starı. Türkiye’nin en alımlı kadınlarından biri. Eşi Halit Ergenç’le Türkiye’nin rüya çiftlerinden… Yetmezmiş gibi sesi de çok güzel. Bergüzar Korel ’le ilk albümü ‘Aykut Gürel Presents: Bergüzar Korel ’i konuşmak için buluştuk. Evliliğinden şöhret sonrası yaşadıklarına her şeyiyle hayatını masaya yatırdık.

Sizi dizilerde şarkı söylerken görmüştük. Şimdi albümünüz de var. Artık şarkıcı mısınız?

Hayır, değilim. Zaten birinin kapısını çalıp “Albüm yapmak istiyorum” asla diyemezdim. Bu projenin ortaya çıkması Aykut Bey’in (Gürel) beni seçmesiyle alakalı.Düzenlemeleri dinletince vuruldum. Sezen (Aksu) şarkılarının caz altyapılarda yeniden düzenlenme fikri çok hoşuma gitti.

Bütün şarkılar caz altyapılara sahip. Caz eğitiminiz var mı?

Caz şarkıcısı değilim, kalbimden nasıl geliyorsa öyle söyledim. Bir cazcı olarak değil, oyuncu Bergüzar olarak seslendirdim.

Sezen Aksu dinleyip size bir yorum yaptı mı?

Zamanında amatör bir kayıt yapıp Sezen Hanım’ın dizeleri Cemal Süreya’ya ait bir şarkısını söylemiştim. O kaydı dinledikten sonra “30’lu yaşlarının başında ne yaşadın da Cemal Süreya’yı böyle hissederek söylüyorsun” demişti. Albümün bitmiş halini dinlediğinde de güzel yorumlar yaptı.

Albümdeki şarkılardan sizin için en özeli hangisi?

Proje bana geldiğinde şarkılar seçilmişti. Ben sadece ‘Hayat Sana Teşekkür Ederim’ şarkısını söylemek istedim ve onlar da albüme aldı.