Ana sayfa Kadın Haberleri Bergüzar Korel’in duygusal anları!

Bergüzar Korel’in duygusal anları!

tarafından ker_def

Adına sanat atölyesi açıldı
Bergüzar Korel, hayranlarının yaptırdığı sanat atölyesinin açılışında duygusal anlar yaşadı: “Mutlu ettiğiniz kadar mutlu olun inşallah”

Bergüzar Korel Universal Fan Club üyeleri, her yıl oyuncunun doğum günü için hazırladıkları sürprizlere bir yenisini ekledi. Daha önce Korel adına yüzlerce fidan diken ve Afrika’da su kuyusu açtıran hayranlar, bu kez sanat atölyesi yaptırdı. Oyuncu, çocukluğunun geçtiği Karaburun’daki atölyenin açılışında hazır bulundu. Annesi Hülya Darcan’la katıldığı etkinlikte duygusal anlar yaşayan Korel, “Bir aileyiz ve bunun parçası olmaktan çok mutluyum. Kelimeler kifayetsiz kalıyor” dedi.

Karaburun Belediye Başkanı Muhammet Çakır ve Karaburun İlçe Milli eğitim Müdürü Muhammet Aytaç’ın da hazır bulunduğu açılışta konuşma yapan sanatçı, “Bir cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün yolundan şaşmayan bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum. Her zaman aydınlık bir gelecek için uğraşıyorum. Mutlu ettiğiniz kadar mutlu olun inşallah. İyi ki varsınız! Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum”
şeklinde konuştu.