Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Garip Aşk dizisi çok tuttu, yeni Hint dizileri geliyor

Bir Garip Aşk dizisi çok tuttu, yeni Hint dizileri geliyor

tarafından ker_def

Bir Garip Aşk Dizisinden Sonra Yeni Hint Dizileri Geliyor #bencearnav

Bir Garip Aşk dizisinin başarısından sonra Kanal 7 harekete geçti ve yeni Hint dizilerinin siparişlerini verdi.

Bir Garip Aşk dizisinin beklenmedik başarısı ortada. Oldukça geniş bir izleyici profiline sahip olan dizi reyting listelerinde hep üst sıralarda yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Bir Garip Aşk dizisinin Arnav’ı ve Kushi’si o kadar çok sevildi ki, adlarına yüzlerce sayfa ve sosyal medya hesabı açıldı.

Bu başarısını perçinlemek isteyen Kanal 7 yönetimi oldukça başarılı bir hamle yaparak dizinin baş rol oyuncu Barun Sobti‘yi Türkiye’ye davet etti ve kısa süreli de olsa onu ülkemizde ağırlayıp hayranları ile bir araya getirdi. Kıtalar arası uzaklıkta ki bir dünya starını yakından görmek için büyük çaba harcayan yığınla insan Arnav yani Barun Sobti’yi yakından gördü ve onunla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ama acı olan şu ki Bir Garip Aşk dizisi yakından bitecek. Peki sonrasında ne olacak? kanal 7’nin bununla ilgili hamlerleri hazır. TelevizyonDizisi.com’un haberine göre Bir Garip Aşk dizisinin bitimi ile birlikte yep yeni bir Hint dizisi izleyenleri bekliyor. Kim bilir belki de tanıdık yüzleri bu yeni dizi de izlemeye devam ederiz.

Öte yandan sadece diziler değil; bir çok insanın internet üzerinden ya da dvd’lerden izleyebildiği Hint filmleri, nam-ı diğer Bollywood filmlerinde Türkçe Dublajlı izlemek istemez misiniz? Sanırız artık bunun içinde ciddi hamleler gelecektir. Bir Garip Aşk dizisi çok uzaklardan bir Hint esintisi getirdi ve anlaşılan o ki bu esinti uzun bir süre “seyircimiz sıkılana kadar” esmeye devam edecek.