Ana sayfa Kadın Haberleri Birce Akalay’ı zor durumda bırakan paylaşım

Birce Akalay’ı zor durumda bırakan paylaşım

tarafından ker_def

Kafaları karıştıran paylaşım
Sarp Levendoğlu, eski eşi Birce Akalay’ın Can Tunalı’yla aşk haberlerinin ardından “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” yazarak dikkat çekti

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın 2.5 yıl süren evliliklerinin ocak ayında ihanet yüzünden bittiği iddia edilmiş, oyuncunun eşini Derya Şensoy’la aldattığı öne sürülmüştü. Birce Akalay ise verdiği bir röportajda evliliğinin bitme nedenleri arasında ihanetin olduğunu itiraf etmişti. Geçtiğimiz günlerde Akalay’ın balet Can Tunalı’yla aşk yaşadığı ortaya çıkınca, eski eş Levendoğlu’nun, sosyal medyada paylaştığı “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” yazısı kafaları karıştırdı.

Akalay ise, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın “Bir hayvan tarafımız vardı alımlı. Bir Tanrı tarafımız vardı iğrenç. Bir insan tarafımız olacaktı. Aradık üç gün üç gece bulamadık. Bir Tanrı tarafımız vardı korkunç… Sevemedik” sözlerinin yer aldığı şiirle eski eşine yanıt verdi. Oyuncunun annesi Yasemin Ergun ise damadına, “Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama siz silahsızsınız bayım” sözleriyle tepki gösterdi.