Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye 4. bölümde bir sürpriz var! Kim o çocuk? İşte yeni bölüm tanıtımı

Bizim Hikaye 4. bölümde bir sürpriz var! Kim o çocuk? İşte yeni bölüm tanıtımı

tarafından zk zk

Fox TV’de Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde oynadıkları Bizim Hikaye, 3. bölümüyle ekrana geldi. Yine maceralı ve bol kahkahalı anların yaşandığı dizide, Barış, Cemil’le polis balosuna giden Filiz’i çok kıskandı. Duygularını açıklayan Cemil’e Filiz’i şaşırttı. İki erkeğin aşkı arasında kalan Filiz, Barış’ın ısrarlı çabaları karşısında gönlünü iyiden iyiye kaptırmaya başladı.

Bu arada Şeyma’nın evine yerleşen Fikri’nin halleri de ekran başındakileri güldürdü. Şeyma’nın dışarı çıkma konusundaki korkularını kullanan Fikri, sürekli eve gelmeye başladı. Halasının maaş kartını kaptıran Fikri’nin kartı alabilmek için kurduğu tezgah ise komik anların yaşanmasına neden oldu.

4. bölümde neler olacak?

Dizinin 4. bölüm tanıtımı yayınlandı ve bir sürpriz ortaya çıktı. Kiraz bir çocuk kaçırıyor. Filiz, odada başka bir çocuk olduğunu görünce çok şaşırıyor ve nereden geldiğini öğrenmeye çalışıyor ama işler iyice karışıyor. Fikri’nin ise başında başka dertler dolaşıyor. Şeyma’nın eski kocası aniden eve gelince, Fikri çok zor bir durumda kalıyor ve dayak yemekten kurtulamıyor.

Bu arada, Filiz’e olan aşkını anlatabilmek için yapmadığı kalmayan Barış, sonunda Filiz’in inadını kırabilecek mi merak konusuydu. 4. bölüm tanıtımında Filiz’in Barış’a sarıldığı sahneler de dikkat çekti.

Bizim Hikaye, 4. bölümüyle de ekran başındakilere macera dolu anlar yaşatacak.