Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisinde Ateş harekete geçiyor

Bodrum Masalı dizisinde Ateş harekete geçiyor

tarafından ker_def

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragmanı – 7 Mayıs Pazar

Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 33. bölümün ardından, 7 Mayıs pazar akşamı yayınlanacak olan 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Babasını kurtarmak için Kelebek’le birlikte harekete geçen Ateş, bu işin altından kalkamayacaklarını anlayarak Faryalı’dan yardım istemeye razı oluyor. Bakalım 34.bölümde Evren Bora’nın elinden kurtulabilecek mi? Bora ve Maya ilişkisinde bir ilerleme olabilir mi? Yıldız Maya’nın duygularına ve Aslı’nın hayallerine rağmen Faryalı’yla birlikte olabilecek mi?

Bodrum Masalı 33. Bölümde Neler Oldu?
Faryalı’nın Yıldız’la aynı sofrada bir araya getirdiği Maya, bu emrivakiden hiç hoşlanmaz. Faryalı ise bu sırada iki kadın hakkındaki düşüncelerini açıkça ifade etmiştir aslında; Maya kızının annesi Yıldız ise sevdiği kadındır. Bu yemekte umduğunu bulamayan Faryalı, duygularını bir kez de Yıldız’ın yüzüne söyler. Faryalı’nın tek isteği kızı Aslı’nın mutlu olmasıdır. Ama Aslı böyle bir durumda annesinin yanındadır ve babasıyla birlikte olması gereken kadının annesi Maya olduğunu düşünmektedir. Öte yandan Bora, Maya’ya yakınlık hissetmeye başlamıştır.

Bu sırada Kelebek ve Ateş, Evren’i Bora’nın elinden kurtarmaya çalışmaktadırlar. Bora da Ateş’in olanları öğrendiğini haber alır. Evren’i bir yük gemisine bindirip Çin’e yollama planları yapan Bora’yı, kız kardeşi bile bu kararından vazgeçiremez. Bora’nın Evren’le ne alıp veremediği olduğunu bir türlü anlayamayan Ateş ve Kelebek ise, çaresizce oradan oraya koşturmaktadırlar.

Bodrum Masalı 34. Bölüm, 7 Mayıs Pazar akşamı, saat 20:00’da Kanal D’de!