Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisinde başarının hikayesi

Bodrum Masalı dizisinde başarının hikayesi

tarafından ker_def

bodrummasali5

Bu masal bir yıldır sürüyor

Ege’de geçen yaz dizilerine az çok aşinayız; fonda yeşilin ve mavinin binbir tonunun bulunduğu, içine renkli gece hayatı serpiştirilen dramatik hayatlar… Bodrum Masalı’nı benzerlerinden ayıran, bu klişelere başvurmaması. Malvarlığının tamamını kaybetmiş bir ailenin soluğu Bodrum’da almasıyla başlayan hikâyede, kasabanın gerçek dokusu ve renklerine, yerel halk ve esnaf eklendi, bu da başarıyı getirdi. Ekibin tüm üyeleriyle Bodrum’da verdikleri yaza merhaba partisi öncesinde buluşup konuştuk.

Hakan Gence / Hürriyet

Yazın habercisi yakıcı güneş en tepedeyken, sahilde onları beklemeye koyuluyorum. Kısa süre sonra ‘Bodrum Masalı’nın genç kadrosu karşıdan görünüyor. Hepsi bronz tenlerinin üzerine yazlık şık elbiseleri çekmiş.

Bu genç ekip, kuşkusuz ekranda uzun süredir görmeye alışkın olmadığımız türden ‘güçlü’ oyunculuklara sahip. Bir senedir Turgutreis’te aynı otelde kalıyorlar. Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Birbirlerinin lafını tamamlıyor, aralarında kurdukları özel dille anlaşıyorlar. Buyurun tekmili birden ‘Bodrum Masalı’ kadrosu…