Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisinde bilmedikleriniz

Bodrum Masalı dizisinde bilmedikleriniz

tarafından ker_def

bodrummasali13

HER KARESİNİ SEVEREK ÇEKTİK

“Bodrum Masalı”na dönelim. Son dönemin en çok izlenen dizisi oldu “Bodrum Masalı”. İzleyiciyi bu kadar çeken nedir sizce?

Öncelikle senaryosu. Sonra gerçekçiliği. Siz bu hikayeyi yaşamamışsanız bile hemen yakınınızda yaşamış birileri mutlaka vardır. Mesela benim de ailemle benzer bir hikayem var. Senaryodaki gerçekçi detayların dikkat çekmesi ve karakterlerin son yıllarda artık klişeleşmiş dizi karakterlerinden özellikle tavır ve diyaloglarla ayrılarak farklılık göstermesi de en önemli sebepler. Son olarak da ikinci yönetmenimin yayından önce bu konuda bir yorumu olmuştu. “Hem ekip hem oyuncular bu işi çok sevdi. Bence bu, işin kaderini de etkileyecek” demişti. Hepimiz, bu işin her karesini çok severek çektik.

Dizide genç oyuncular ağırlıkta, bunun avantajları ve dezavantajları neler?

Genç ya da yaşlı, önemli olan oyuncunun oyunculukla olan ilişkisi. En çok çalıştığım oyunculardan rahmetli Tomris İncer, her projede ilk kez kamera karşısına geçiyor gibi heyecanlanır, karakterine öyle hazırlanırdı. Genç oyuncunun heyecanı, henüz fazlaca dejenere olmamıştır, bu avantaj. Hem hayattaki hem de oyunculuktaki tecrübesizliği yüzünden duygularını kontrol etmekte güçlük çekmesi, olumlu ya da olumsuz ne yaptığını geç fark etmesi de dezavantaj.